Het is in het begin van 2015 wanneer Miel (mijn vismaat) mij erop attendeert dat er een leuk jeugdkamp aankomt, het jeugdkamp in Vinkeveen. Snel schrijven we ons in en zo staat het weekend van 26 juni in onze agenda’s. Op de beurs in Zwolle spreken we al met de mannen van Flexible-Carpfishing en uit dat gesprek putten we een hele portie hoop op een Vinkeveense karper.
De core business van Boiliemeister zijn uiteraard de boilies. Toch geven veel klanten te kennen ook materialen tegen lage prijzen te willen aanschaffen. Wie wil dat nou niet? Boiliemeister luistert naar haar klanten, dus de webshop wordt langzaam maar zeker uitgebreid met diverse materialen.

Random nieuws week 27

Tim van Zanten
Als ze mij aan het begin van het jaar zouden zeggen dat we deze zomer temperaturen zouden krijgen die zelfs richting de 40 graden gaan dan had ik ze voor gek verklaard. Toch zijn we met zijn allen al de hele week in de ban van het warme weer en belooft het morgen zelfs extreem warm te worden.

Hittegolf. Wat nu?

Frank Avezaat
Het gesprek deze week zal hoogstwaarschijnlijk over het weer gaan. Met een temperatuur boven de 30 graden, die kan oplopen tot ruim 37 graden Celsius is het niet alleen zweten, maar ook oppassen geblazen. In onderstaand artikel geven we je een aantal tips voor de visserij tijdens het hete weer. 

Carpfever

Jan Schipper
Met deze titel verwijs ik niet naar het gouwe ouwe boek van Kevin Maddocks maar naar de toestand waarin veel karpervissers min of meer permanent verkeren. Carpfever is een virus waar je, als echte karpervisser, naar alle waarschijnlijkheid nooit meer helemaal vanaf komt.
Met gepaste trots presenteren wij u enkele vernieuwde 'zoek & vind' functies op het betaalwateroverzicht op onze website. De aanpassingen aan onze website zijn gerealiseerd onder andere gerealiseerd aan de hand van diverse suggesties die we van onze gasten hebben ontvangen.
Al vrij snel wordt het o zo platte Nederlandse land afgewisseld door de eerste heuvels. De route via Brussel is mooie en met het zonnetje wat schijnt door het vooruit vervolgen we onze weg naar het water waar we velen herinneren hebben begraven in de waterkant.
Dat het in het karpervissen kan vriezen en kan dooien mag bij iedereen wel duidelijk zijn. Dat je daarom soms van het ene in het andere uiterste valt is dan moeilijk te verklaren. Zo heb ik jaren lang samen gevist met een goede vriend waarin hij soms vier vissen ving op een nacht en ik geen aanbeet kreeg, maar dit kon ook makkelijk andersom zijn. 
Bent u op zoek naar een neopreen waadpak maar u wilt niet een berg geld eraan uitgeven? Dat is geen enkel probleem want Behr heeft de oplossing op het gebied van neopreen waadpakken.

Random nieuws week 26

Tim van Zanten
Elke week is het weer een hele zoektocht om jullie te voorzien van de laatste productnieuwtjes. Het nieuws komt je niet altijd aanwaaien en soms moet je echt opzoek naar die kleine verfijnde producten die zeer zeker de moeite waard zijn
Een weekje later dan jullie van ons gewend zijn, maar er staan weer acht supervette platen voor je klaar. Kijk, bewonder en geniet met ons mee!