Een winterse bak met Ferenc

Ferenc van de Vorstenbosch
Het is 26 januari wanneer ik mijn Facebook pagina open en al scrollend tegen een foto van een dikke bak ik een schepnet aanloop. Het is een bericht van Ferenc, met de tekst "Yes yes yes ik heb hem haha". Nu ben ik toch wel heel erg benieuwd om wat voor vis het gaat? Aan de dikke rug te zien is het een bak, maar ik zou hem toch graag van de voorkant willen zien. Gelukken duurt het niet lang voor er meer foto's online komen. Ferec's broer is fotograaf en weet dan ook een paar prachtige plaatjes te schieten.
SPRO N.V., gevestigd te Vianen, is een internationale hengelsportgroothandel en ter ondersteuning van de productafdeling per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven productontwikkelaar. Samen met de product manager, consultants en het sales-team werk je onder andere aan het implementeren van nieuwe en verbeterde producten en het optimaliseren van het bestaande assortiment.

Nieuwe ronde, nieuwe vrijkaarten

Erwin van Hensbergen
Belofte maakt schuld. Na het enorme succes van de prijsvraag waarmee je vrijkaarten kon winnen voor de CARP ZWOLLE beloofde wij vandaag weer 5 setjes vrijkaarten te verloten. En deze keer geen gewone kaarten maar kaarten voor het zogenaamde VIP arrangement.
Zo op de valreep van 2015 was het het Nederlandse Leonard Sports die misschien wel de aasinnovatie van 2014 introduceerde. Hun Tablets waren een van die vernieuwende producten op de Hengelsport- en Visbotenbeurs en zullen ongetwijfeld ook op Carp Zwolle hoge ogen gaan scoren. Wij van CarpFeeling waren in ieder geval nieuwsgierig naar dit product en hebben deze Tablets daarom de afgelopen tijd eens flink getest. Je ziet niet elke dag een speciale bruistablet voor de karpervisserij toch!

Zout en look

Louis Kruyfhooft
De herfst is voorbij en de karpers hebben zich nog goed volgevreten om zo de winter door te komen. Karpers vangen in de winter is een stuk minder vanzelfsprekend dan in de zomer. Terwijl in de warmere periodes van het jaar het spijsverteringsstelsel van onze vriend op volle toeren draait, gaat het nu allemaal wat langzamer of valt zelfs geheel stil.
Vorige week lanceerden we een actie waarmee je kans maakte op vrijkaarten voor CARP ZWOLLE 2015. Dit hebben we geweten hoor! Poehhhh.... ik werd werkelijk overladen met mailtjes en Facebook berichten. In totaal waren het er meer dan 500! Bedankt allemaal voor jullie deelname en omdat de animo zo groot is, hebben we besloten woensdag nog een actie in het leven te roepen! Dan geven wij weer 5 x 2 kaarten weg, alleen zijn het deze keer 'echte' VIP-tickets! Houd CarpFeeling.com dus goed in de gaten.

Het noodlot

Jan Schipper
Vooropgesteld moet ik zeggen dat de titel van dit stukje eigenlijk veel te zwaar beladen is. Karpervissers hebben nou eenmaal de neiging om altijd eerst aan karpervissen te denken en dan pas aan de andere zaken in het leven. Het gaat slechts over een karpervisser die naar een lekkere visavond uitkeek maar zijn sessie door extreem slecht weer aan zich voorbij moest laten gaan.

Random nieuws week 4

Tim van Zanten
Nog heel eventjes wachten en je kan alles wat je in onze Random nieuwsitems voorbij ziet komen ook in reallife zien. Carp Zwolle komt er weer aan en het belooft weer een fantastische beurs te worden! Zo in Europa is Carp Zwolle niet de eerste beurs van dit jaar. 17 & 18 januari vond zo al de Britisch Carp & Angling Show plaats en in Dusseldorf Duitsland is momenteel Boot Dusseldorf aan de gang. Net voor Carp Zwolle gaat een andere grote Engelse show nog voor en dat is de Brentwood Carp Show die 31 januari en 1 februari de deuren open heeft. Voor de vissers die niet kunnen wachten
Sinds november ligt er een nieuw karperboek in de schappen en dat kan je haast niet zijn ontgaan. Er is immers veel reclame gemaakt voor het boek en veel vissers zullen hem al cadeau hebben gekregen tijdens de afgelopen feestdagen. De auteur, Ernesto Kamminga, heeft lang gewerkt aan zijn creatie en dat wordt ook snel duidelijk bij het lezen van het boek. Het is namelijk een zeer informatief en compleet naslagwerk geworden. Ik heb het natuurlijk over het boek ‘Sprekende Hengels’.