Loodvervangers, we raken er niet over uitgesproken. Op Carp Zwolle 2017 werd eens te meer duidelijk dat er steeds meer fabrikanten overstag gaan om hun aandeel in de revolutie te nemen. Merken als Pallatrax en UFO Sinker breken het ijs wat al zolang bevroren is en ook over de impact van lood in commerciële viswateren wordt steeds meer nagedacht en resoluut besloten. Ondanks onze laatste update omtrent lood van september vorig jaar is, is er voldoende gebeurd de laatste tijd om je de laatste updates te geven omtrent deze materie.
Bij onze stand op Carp Zwolle hebben we je uitleg gegeven over de zelfontspanner. Tevens maakte we natuurlijk wat foto's van onze bezoekers. Deze hebben we op Facebook gezet en als je hierin getagd was maakte je ook nog kans op een midweek vissen op De Ronde Bleek. Vandaag maken we zoals beloofd de winnaar bekend die gratis een midweek mag gaan vertoeven op dit mooie water in Brabant. 
Door de karpervissende jaren heen zijn er een hele rits wateren waar ik het bestand en de best lopende stekken met de ogen dicht kan vinden, maar na een verhuizing 5 jaar geleden veranderde mijn vaste stekken in hele nieuwe, voor mij onbekende wateren. Na wat struinen op internet en gesprekken met vissende vrienden kwam ik al tot een aardige dot informatie. Maar ik vind het ook mooi om wateren zelf te ontdekken en uit te pluizen. Zo kwam ik 3 jaar geleden uit op een voor mij onbekend water...
Wie onze stand op Carp Zwolle heeft gepasseerd, heeft een flyer gehad. Hiermee kon je meedoen aan onze winactie door je in te schrijven op onze nieuwsbrief via een speciale actiepagina. Naast de beursbezoekers mochten natuurlijk ook onze vaste bezoekers gewoon meedoen, en dat hebben we geweten ook! De aanmeldingen stroomden binnen en vandaag maken we de winnaar bekend van het loodpakket van Strategy.  
Het weekend komt er weer aan en dus zullen vele van jullie zich opmaken voor een sessie aan het water. Hoewel het deze week behoorlijk regenachtig is, zijn er zeker vangsten te boeken in deze laatste week van februari. De afgelopen twee weken hebben we weer een selectie van gave foto's voor je opgeduikeld, maar het was dit keer al iets moeilijker. Laten we hopen dat het voorjaar snel begint, dan zullen we weer talloze prachtige foto's voorgeschoteld gaan krijgen!
De jaarlijks terugkerende BTW Dagen trekt mensen van heinde en verre die graag profiteren van deze prachtige kortingsactie. Dit is namelijk dé kans om goedkoop je spullen voor het seizoen in te slaan. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om onze stenen winkel in Zwolle een bezoekje te brengen, dan kun je ook online shoppen tegen dezelfde korting!
Wie onze stand op Carp Zwolle heeft gepasseerd, heeft een flyer gehad. Hiermee kon je meedoen aan onze winactie door je in te schrijven op onze nieuwsbrief via een speciale actiepagina. Naast de beursbezoekers mochten natuurlijk ook onze vaste bezoekers gewoon meedoen, en dat hebben we geweten ook! De aanmeldingen stroomden binnen en vandaag maken we de winnaars bekend van de package deals van Orginals. Ze hadden twee pakketten beschikbaar gesteld en zijn er dus ook twee winnaars die we vandaag mogen blij maken. 
Altijd weer fijn om aan de waterkant te zijn. Helaas werd het pas half februari voordat ik eindelijk weer eens kon gaan vissen. Drukke weekenden, een versleten rug en heup die me dwars zaten.. het zat me allemaal niet mee. Maar nu dan wel eindelijk. De karperspullen zijn weer flink aangevuld of verbeterd. Zo heb ik van Frank een set Delkim TXi overgenomen, deze had ik echt wel nodig. Ik vis vaak op zo’n manier dat mijn hengels een heel eind bij me vandaan staan. Dat komt vooral doordat er anders bomen en struiken in de weg staan.
Wie onze stand op Carp Zwolle heeft gepasseerd, heeft een flyer gehad. Hiermee kon je meedoen aan onze winactie door je in te schrijven op onze nieuwsbrief via een speciale actiepagina. Naast de beursbezoekers mochten natuurlijk ook onze vaste bezoekers gewoon meedoen, en dat hebben we geweten ook! De aanmeldingen stroomden binnen en zoals beloofd maken we vandaag de tweede winnaar bekend.  
Wie onze stand op Carp Zwolle heeft gepasseerd, heeft een flyer gehad. Hiermee kon je meedoen aan onze winactie door je in te schrijven op onze nieuwsbrief via een speciale actiepagina. Naast de beursbezoekers mochten natuurlijk ook onze vaste bezoekers gewoon meedoen, en dat hebben we geweten ook! De aanmeldingen stroomden binnen en zoals beloofd maken we vanaf vandaag de winnaars bekend. 
De mannen van Hengelsport Leiden kwamen met het idee om een keer in Kroatië te gaan vissen. Het water was nog niet open voor het Nederlands publiek, maar via via kregen we toch de kans om daar te gaan vissen. Ik had er wel eens wat over gehoord in de wandelgangen, een mooi groot gebied met veel natuur en een prachtig water. Een water vol met grote en puntgave vissen. Het gewicht van de vissen, 30 kilo en meer, is een gewicht wat in Nederland niet vaak voor komt. Mijn interesse was gewekt, want wie wil daar nou niet vissen.
We lopen alweer hard richting het einde van de maand en dit is onze eerste News Flash van februari. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de beurs en de speciale beurseditie van de News Flash die we eind januari plaatsten. Maar wees gerust, ook na de beurs hebben we genoeg interessante nieuwtjes voor je kunnen vinden en voor je op een rij gezet. Hopelijk zit er iets leuks voor je tussen! 
Zoals voorgaande jaren heeft Pioneer Baits weer op Carp Zwolle 2017 gestaan, en niet zonder succes! Helaas kan niet iedereen naar de beurs komen, of is niet iedereen langs de Pioneer Baits stand geweest. Speciaal voor de thuisblijvers zijn de aanbiedingen van deze Hollandse aasfirma nog geldig en worden in veel gevallen zelfs GRATIS thuisbezorgd!