Get Microsoft Silverlight
HomeCassien... and Beyond

Cassien... and Beyond


Cassien... and Beyond

Steve Briggs, één van de testvissers van Venture heeft een boek geschreven, met de naam 'Cassien... and Beyond.' In dit 384 pagina's dikke boek vertelt Steve alles over zijn karper avonturen tussen 1985 en 2008. De website van de uitgever van dit boek noemt het "een virtuele reisgids over de beste karpermeren ter wereld, waarin zowel de successen als mislukkelingen van Briggs besproken worden."

cfimage
cfimage

Steve Briggs


In dit boek komen verschillende technieken en wateren van Steve Briggs aan bod en zal voor al het water St. Cassien uitgebreid behandeld worden. Het is volgens hem namelijk een water dat hem blijft verbazen door de schoonheid van het water en het magische gebied!
Lac St. Cassien is een openbaar water in het zuiden van Frankrijk, in de buurt van Nice en Fréjus. Het is een zeer moeilijk water met een oppervlak van maar liefst 450 hectare groot. Dit water is ontstaan in 1966. Het water varieert van dieptes van minimaal 18, tot maximaal 25 meter waar nachtvissen het hele jaar is toegestaan.

cfimage
cfimage

Het nieuwe boek; Cassien... and Beyond


Het boek is te bestellen via amazone en via de uitgever, freebirdpublishing. Bij amazone kost het boek 28,50 pond en bij freebirdpublishing kost hetzelfde boek 36,95 pond!

Reacties