5x Interessante producten van Crafty Catcher

5 Interessante producten van Crafty Catcher

Hoewel het Engelse aasmerk Crafty Catcher in Nederland en België nog niet tot de bekendste merken behoort, is het in Engeland enorm populair. Al meer dan 30 jaar behoort Crafty Catcher tot de meest gerespecteerde Engelse aasmerken. De laatste jaren vinden we steeds meer van hun producten in de schappen van onze winkeliers en ook online is de volledige range te bestellen. In dit artikel bespreken we vijf producten van Crafty Catcher die je echt eens gezien moet hebben!

 

Advertentie:

Nash Tackle  King Prawn

Laten we gelijk beginnen met de topper uit het assortiment, want zo kunnen we de populaire King Prawn wel omschrijven. Deze boilie bestaat uit een serie aan verse ingrediënten, waaronder LT vismeel, krillmeel, krillproteïne-extract en gefermenteerde garnalenpasta. Als je weet dat ‘Prawn’ het Engelse woord voor ‘Garnaal’ is dan wordt gelijk duidelijk waar de naam zich van leent. Dankzij de ingrediënten heeft de King Prawn zich door de jaren heen bewezen als een echte boilie voor grote karper. Wist je dat CarpFeeling teammember Bob van Biemen ook al jarenlang met dit aas vist?

De King Prawn boilies zijn al jaren een dikke hit onder de Crafty gebruikers en laten zich overal gelden. Naast de boilie zelf zijn er diverse ondersteunende producten verkrijgbaar, waaronder: pop-ups, feeding cloud, bait spray, concentrated hook bait enhancer en de nieuwe Bait Dust (zie het volgende punt).

King Prawn boiliereeks
Verschillende producten uit de King Prawn reeks

Bait Dust

Eén van de nieuwe producten binnen het assortiment van Crafty Catcher is hun Bait Dust. Dit product is zeer interessant en uitstekend te gebruiken om je aas een extra boost mee te geven. Je kunt de Bait Dust niet alleen gebruiken om over je (gesoakte) pop-ups, boilies en pellets te strooien, maar ook om door je method- en stickmix mengen. Een interessante optie is om de Bait Dust te gebruiken bij het geven van een heat treatment aan je boilies. De Bait Dust is verkrijgbaar in de 3 smaken (King Prawn, Plumberry & Peanut Pro). Dankzij de versterking van vloeibare fruitextracten, klassieke smaken en de beproefde essentiële olie van zwarte peper is dit een uitstekende aanvulling op je standaard aas. Verkrijgbaar voor € 14,99 per kilogram.

King Prawn Bait Dust
Bait Dust is verkrijgbaar in de smaken King Prawn, Plumberry en Peanut Pro

BigHit Method Mix

Bij Crafty Catcher worden handige emmertjes verkocht met kant en klare mixen. Eén van die mixen is de BigHit Method Mix, een combinatie van diverse soorten lokvoer en bestaande uit grove bestanddelen. Dit grove zorgt er niet alleen voor dat het uitermate geschikt is voor de visserij op karper, maar ook uitstekend bindt en tot stevige ballen gekneed kan worden. Je kunt deze Method Mix daarmee gebruiken om gewoon los op je stek te voeren, in een PVA zakje te verwerken of bijvoorbeeld om je lood te kneden. Volgens de website van Crafty kan je zelf nog tot zo’n 20% aan eigen (vloeibare) bestanddelen toevoegen zonder de werking van de mix teniet te doen!

Een emmer van 3kg BigHit Method Mix is verkrijgbaar voor € 22,99

CarpFeeling member Bob van Biemen is al jaren een fanatiek gebruiker van de Crafty Catcher producten
CarpFeeling teamlid Bob van Biemen is al jaren een fanatiek gebruiker van de Crafty Catcher producten

BigHit Bag & Boat Mix

Sommige producten maken het vissen een stukje eenvoudiger. De Bag & Boat Mix is zo’n product, want deze mix bestaat uit een hele serie aan verschillende soorten pellets. Dit voorkomt niet alleen de aankoop van allerlei zakjes voer die je zelf moet mengen, maar het zorgt er ook voor dat je voer enorm attractief is. Door de verschillende oplostijden blijft het doorlopend signalen afgeven aan de karper. Een emmertje Bag & Boat Mix van Crafty Catcher bevat 3kg aas en daarmee kan je heel wat PVA zakjes afvullen. Natuurlijk kan je er ook rijkelijk mee strooien, maar dan zal je emmer wat sneller slinken.

Verkrijgbaar voor € 22,99

Bag and boat mix
De Bag & Boat mix is multi inzetbaar

Liquid Belachan

Als je op zoekt bent naar een goede eetlustopwekker en vloeibare toevoeging dan mag je dit product echt niet missen. De vloeibare belachan is gemaakt van gefermenteerde garnalen en een uitstekend ingredient voor je voer. Je kunt het gebruiken als (boilie)dip of mengen door je grondvoer, spodmix of stickmix. Het is een PVA vriendelijk product wat simpelweg inhoudt dat het je PVA niet oplost. Lekker dippen dus! Een fles met 250ml Liquid Belachan kost je zo’n € 9,99

De Liquid Belachan van Crafty Catcher is een uitstekende eetlustopwekker
De PVA vriendelijke Liquid Belachan is een uitstekende eetlustopwekker!

Meer interessante producten van Crafty Catcher

Zoals je ziet bevat de range van Crafty Catcher een breed scala aan interessante producten. In Nederland en België ligt het aas bij steeds meer winkeliers.

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *