Instagram is een geweldig medium waar prachtige plaatjes op te vinden zijn. Ook wij zijn als @Carpfeeling_official actief op Instagram en plaatsen met regelmaat mooie foto's van onze visserij en die van onze bezoekers. Een groot voordeel van Instagram is dat je gemakkelijk kunt zoeken op de zogenoemde 'hashtags' en dat maakt de speurtocht naar kandidaten voor deze rubriek een stuk makkelijker. Ook in deze 4e editie is het daarom gelukt om weer vijftien vette foto's voor je te selecteren. Enjoy!
Een weekje later dan gepland, maar het is weer tijd voor de eerste editie van onze #FF van het nieuwe jaar. Zelf heb ik inmiddels de eerste minuten ook achter de hengels gezeten en zal ik morgen voor mijn eerste nachtje naar het water gaan (fingers crossed). Hoewel het aantal foto's op Facebook de laatste weken iets is teruggelopen, kan ik toch weer een gave selectie aan je voorschotelen. Geniet mee van de onderstaande plaatjes en hopelijk zorgen ze ook bij jou voor een goed begin van je dag!
Het jaar is bijna om en het is dan ook tijd voor de laatste editie van Insta's Finest van 2017. Twee weken geleden hebben we door omstandigheden een editie gemist, dus we pakken de draad vrolijk weer op. Vandaag staan er weer 15 prachtige Instagram foto's voor je op een rij. Heb je zelf ook een vette plaat? Plaats dan de hashtag #carpfeeling bij je foto op Instagram en wellicht staat hij er bij de volgende editie tussen!
Het is tijd voor de laatste editie van de Facebook's Finest in 2017. We hebben veel prachtige foto's gezien in het afgelopen jaar en ik wil de makers van dit beeldmateriaal hartelijk bedanken voor hun creativiteit en inspiratie voor vele. Ook in de afgelopen twee weken is er weer genoeg moois verschenen op social media en daar kunnen jullie in deze 70e editie van de #FF van genieten. 
Vorige week was de jaarlijkse VBK-meeting en lanceerde ze het 25-jarig jubileumboek ‘Zilver’. Het is een speciaal boek waarin de historie van de Belgische karpervisserij meer dan ooit naar voren komt. In feite is Zilver een verhalenbundel, samengesteld door de voorzitter Mark Hoedemakers en geschreven door vele fanatieke karpervissers uit België en Nederland (en zelfs Engelstalige bijdrage van Steve Briggs). Vorige week kon je de review lezen van Frank en meedoen aan de prijsvraag. Lees verder om te kijken of jij de winnaar bent geworden.
Met een flink pak sneeuw op de wegen zijn een warme trui en een mok voor de koffie of thee goed bruikbaar! Wij gaan één van onze bezoekers blij maken, want het is tijd voor de uitslag van onze winactie. Vorige week stelden we jullie de vraag: "Hoeveel verschillende designs hoodies verkopen we in de CF webshop? Vele van jullie deden een gok en het antwoord was natuurlijk op te zoeken in de shop zelf. Het goede antwoord was 10. Onder de juiste inzendingen hebben we één winnaar geloot die er vandoor gaat met het volgende kledingpakket van CarpFeeling!
We naderen het einde van 2017 en dat is langzamerhand te merken aan het aantal foto's dat wordt geplaatst op Facebook. De fanatieke vissers/fotografen zijn het hele jaar rond actief, maar veel anderen lijken afgehaakt. Natuurlijk is dit ook een lastiger jaargetijde met lange nachten en donkere sessies. Met die reden hebben we deze week een wat kortere editie van de #FF dan normaal, maar er staan toch weer enkele prachtige plaatjes in!
De Sinterklaasgekte is tot een einde gekomen en de goedheiligman is samen met zijn kompanen onderweg terug naar huis. Hoewel het niet lang zal duren voor de kerstman zijn bellen zal laten rinkelen, gaan we eerst bij CarpFeeling nog even door met het weggeven van kado's. Wij hebben namelijk weer een leuke prijsvraag voor je klaar staan op onze website!
De eerste editie van Insta's Finest werd twee weken geleden erg goed ontvangen en in de afgelopen periode heb ik mijn ogen weer goed de kost gegeven. Verschillende populaire hasthags werden in de gaten gehouden en wederom zijn er veel prachtige foto's gedeeld op Instagram. In deze tweede editie heb ik wederom een selectie gemaakt van vijftien prachtige sfeerfoto's, waardoor je gelijk zin krijgt om te vissen. Ik zeg: kijk, geniet en laat je motiveren! 
Het jaar 2017 duurt nog maar vijf weken en er wordt gelukkig nog volop gevist. De dalende watertemperatuur lijkt de grote vissen goed te activeren en menig goed vangstverslag verschijnt op social media. Gelukkig worden er ook nog steeds veel mooie foto's geplaatst en de verschillende leuke groepen op Facebook zorgen voor een flinke aanwas. Tijd voor een gloednieuwe selectie!
Het kon natuurlijk niet uitblijven. Met bijna 70 edities van de Facebook's Finest is het de hoogste tijd voor een extra tweewekelijkse serie: Insta's Finest.  Instagram bevat miljoenen foto's, waaronder ook ontzettend veel sfeervolle karperfoto's. Met populaire hashtags als #thatscarpy, #carpfishing, #karpervissen, #carplife en natuurlijk #carpfeeling krijg je snel en eenvoudig een overzicht van je favoriete onderwerpen. Vanaf nu staat de donderdag dus wekelijks in het teken van de mooiste foto's!
Het aantal beschikbare uren om mooie (dag)foto's te maken slinkt met de dag, maar als we naar de foto's op Facebook kijken dan is er nog genoeg motivatie onder de vissers. Wat een plaatjes werden er weer geupload in de afgelopen twee weken! Voor deze 67e editie heb ik 20 foto's geselecteerd die ongetwijfeld gaan bijdragen aan een goed gevoel vandaag. Geniet er van!
Terwijl een heerlijke zuidwestenwind langs mijn hengels raast zit ik met de laptop op schoot in de bivvy. De hengels op scherp en ondertussen wat studeren, maar bovenal genieten van het vele moois dat social media te bieden heeft op karpergebied. Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar mijn tijdlijn werd de afgelopen twee weken weer gevuld met prachtige sfeerplaatjes waarvoor ik de fotografen enorm wil bedanken. Tevens hoop ik dat ze nog lang actief blijven, aangezien komend weekend de wintertijd weer ingaat en de nachten zich lengen. Van al het moois dat ik de afgelopen twee weken voorbij zag komen heb ik de onderstaande selectie gemaakt. Veel kijkplezier!
Najaar, de tijd dat veel mooi-weer vissers afhaken en de diehards overblijven. Gelukkig plaatsen veel van die diehards ook direct hele gave foto's op social media en daarom heb ik de afgelopen twee weken weer met plezier kunnen Facebooken. In deze editie van de Facebook's Finest vind je daarom, zoals gewoonlijk, weer een flinke lading aan prachtige 'carpy' plaatjes. Enjoy!
Door drukte op het thuisfront zag ik de afgelopen weken helaas weinig mogelijkheden om zelf de waterkant op te zoeken. Ondanks die 'afwezigheid' kreeg ik genoeg positieve vibes mee door de prachtige foto's die door anderen op social media werden gedeeld. Het deed verlangen naar meer, maar gelukkig is de agenda inmiddels weer een stuk leger en kan er weer wat 'gas' worden gegeven. Van die mooie foto's die ik tegenkwam heb ik er weer een flink aantal opgeslagen en voor je op een rij gezet...