De afgelopen twee weken kon je deelnamen aan de winactie die we samen met Nash hebben opgezet. Het prijzenpakket bestond uit maar liefst 20kg Candy Nut Crush boilies uit de Instant Acton range van Nashbait. Deze attractieve boilie heeft een heerlijk romige smaak en bevat Spaans tijgernotenmeel en de originele Scopex no 1 flavour. De 'washed out' look is ook ideaal voor drukbeviste wateren waar felle aaskleurtjes genegeerd worden.
Moedertje natuur heeft deze week verschillende flinke regenbuien voor ons in petto gehad en met de lage luchtdruk zorgt dat voor prima resultaten. Voor de fotografie zijn zonnige dagen vaak wat handiger, tenminste als je je fotoaparatuur graag heel houdt. Deze editie van de 'FF' staat dan ook vol met zonnige foto's en we hebben weer prachtige plaatjes voor je gevonden. Geniet van deze 15 sfeerplaten.
In samenwerking met Nash hebben we een gave winactie voor je opgezet. Jij maakt nu namelijk kans op maar liefst 20kg Candy Nut Crush boilies uit de Instant Acton range van Nashbait. Deze attractieve boilie heeft een heerlijk romige smaak en bevat Spaans tijgernotenmeel en de originele Scopex no 1 flavour. De 'washed out' look is ook ideaal voor drukbeviste wateren waar felle aaskleurtjes genegeerd worden.
Afgelopen week kon je meedoen met onze winactie door te raden hoeveel boilies we in de emmer hadden gedaan. Met een simpel gokje maakte je dus kans op een leuk zomers kledingpakket van CarpFeeling. We hadden er deze keer voor gekozen dat je op allerlei manieren kon meespelen zodat niet alleen onze Facebook volgers kans maakte. We hebben heel diverse antwoorden ontvangen en deze opdracht bleek toch dus niet zo heel gemakkelijk. Bekijk het juiste antwoord en check of dat jij de winnaar bent geworden.
Het is alweer twee weken geleden dat de vorige editie van de Facebook's Finest online stond en vandaag hebben we weer 18 heerlijke 'moody' plaatjes voor je op een rij gezet. Het is voor mij iedere keer weer een feest om deze heerlijke plaatjes uit te zoeken en voor je te sorteren. Ik hoop dat jullie ze ook kunnen waarderen en natuurlijk gaan alle credits naar de fotografen. Heb je zelf een mooie plaat gemaakt? Stuur hem vooral naar ons op!
Wat een hitte de afgelopen dagen en naast de hitte ook nog eens een record aan zonnekracht. Een beetje bescherming tegen de zon is dan wel zo fijn, daarom geven wij een vette Snapback weg en we doen daar ook nog een 'Chew On This' shirt bij.  Meedoen is eenvoudig en we leggen je hieronder uit hoe alles in zijn werk gaat.
Vorige week zat ik zelf een weekje in het Franse land en ik kan vast verklappen, het was taai. Er was daarom voldoende tijd om social media goed in de gaten te houden en ik zag weer veel prachtige plaatjes voorbij komen die zeker een vermelding waard zijn in deze leuke rubriek. In deze 57e editie van de Facebook's Finest heb ik een selectie van 23 foto's voor je gemaakt die mij zin geven om te gaan vissen. Enjoy!
De maand juni is weer aangebroken en hier thuis zijn de voorbereidingen voor een week Frankrijk in volle gang. Door deze voorbereidingen en andere verplichtingen komt het er niet van om zelf even te gaan vissen, maar gelukkig is er social media. De afgelopen twee weken zijn er heel veel mooie plaatjes voorbij gekomen op de verschillende platforms. Vrijwel iedereen is weer lekker aan de slag en dat zie je duidelijk terug in de 'trophy shots'...
Er wordt de laatste tijd weer volop gevist en gevangen, dat merken we aan de prachtige foto's die we voorbij zien schuiven op social media. Soms zie je ook trends ontstaan, waarbij opeens diverse vissers hetzelfde type foto maken van natuur of vis. De laatste weken zagen we zo veel close-ups voorbij komen van gevangen vissen, en dat is altijd gaaf om te zien. Een close-up van een rij prachtige schubben of juist één enkele schub in full detail. In deze 55e editie hebben we weer tien prachtige foto's voor je geselecteerd waar je even bij weg kunt dromen. Let er wel op dat je baas je niet betrapt!
Het is vandaag bevrijdingsdag misschien ben je vandaag wel lekker vrij en aan het rondhoppen op een bevrijdingsfestival. Daarom hebben we vandaag wat lichte kost voor je, maar wel iets om even heerlijk van te genieten. We hebben namelijk weer een lekkere selectie van de mooiste 'carpy' plaatjes voor je samengesteld. Geniet er van!
In de afgelopen week heb je mee kunnen spelen met onze Paasactie, waarbij een prachtig kledingpakket van CarpFeeling te winnen viel. Veel (trouwe) bezoekers van onze site hebben aan deze prijsvraag meegedaan en er zijn natuurlijk ook veel goede antwoorden binnen gekomen op de redactie. Bekijk snel de juiste antwoorden en check of jij het CarpFeeling kledingpakket hebt gewonnen!
Het paasweekend heeft veel karpervissers naar het water getrokken en inmiddels werken we alweer toe naar een nieuw weekend. Tijd om heerlijk te kunnen vissen dus! Dat er veel gevist (en gevangen) is bleek ook wel uit de foto's die we voorbij zagen komen op social media. In deze 53e editie van de Facebook's Finest hebben we 11 foto's voor je geselecteerd om bij weg te dromen. Veel kijkplezier!
Het is vandaag goede vrijdag en daarmee de inleiding voor het paasweekend waarin veel karpervissers de waterkant zullen gaan opzoeken. Dat gaan we dit weekend bij CarpFeeling vieren met een leuke winactie, waarbij je kans maakt op een uitgebreid en super gaaf kledingpakket van CarpFeeling! Meedoen is eenvoudig en we leggen je hieronder uit hoe alles in zijn werk gaat.
De zon heeft zich de laatste week van haar beste kant laten zien en dat heeft zowel de vissers als de vissen goed gedaan. Op veel wateren stijgt de temperatuur langzaam en worden de vissen actiever. Daarnaast komt ook de natuur rondom de wateren weer volop tot leven en dartelen de lammetjes alweer in de weide. Het voorjaar is een prachtige tijd en daar gaan we de komende weken lekker van genieten. Vandaag hebben we weer acht prachtige foto's geselecteerd die de laatste weken op Facebook zijn verschenen. Sit back and enjoy!
De afgelopen weken heb je misschien wel meerdere malen de uitgebreide jubileumeditie van de Facebook's Finest bekeken. Wat zaten daar een brute platen tussen zeg! In deze 51e editie pakken we de draad weer op en gaan we door met een 'normale' selectie van acht prachtige foto's, waaronder een fantastische ijsvogelfoto van Nils Poldervaart en uiteraard enkele 'carpy' shots. Het decor zal de komende weken snel gaan veranderen, van kale bomen naar ontluikend groen en bloemetjes langs de oevers van het water. Ik kan niet wachten!