De relatief zachte winter zorgt ervoor dat we nog steeds lekker kunnen doorvissen en dat is terug te zien op de verschillende social media kanalen. In deze 33e editie van onze Insta's Finest hebben we daardoor weer een fraaie selectie aan foto's voor je verzameld. Check hieronder 15 prachtige en leuke foto's die we tegenkwamen op Instagram.
De afgelopen twee weken maakte je kans op een gave prijs. In samenwerking met onze vrienden van M2 Bait and Tackle mochten we namelijk een set van hun zelf ontworpen quick release adapters weggeven. Dit is een nieuw product waar je misschien al eens iets over gelezen hebt in één van onze artikelen. Vandaag hebben we de winnaar geloot uit de deelnemers. Wie dat is? Dat lees je verderop. 
Goed nieuws voor de liefhebbers van custom en tarty producten. In samenwerking met M2 Bait and Tackle mogen we een set van hun quick release adapters weggeven. Dit is een nieuw product waar je misschien al eens iets over gelezen hebt in één van onze artikelen. Benieuwd wat je moet doen om deze set te winnen en waar hij precies uit bestaat? Lees dan snel verder.
Het is zover, de 100e aflevering van deze rubriek staat live en dat betekent dat we ruim 5,5 jaar onderweg zijn! Op 25 februari 2015 verscheen namelijk de eerste editie en sindsdien hebben we meer dan 1000 foto's voor je geselecteerd. Editie 50 was een jubileumeditie waarbij we stilstonden bij de gaafste foto's uit de eerste 50 edities en in deze jubileumeditie bekijken we de mooiste foto's die daarna zijn geselecteerd. Dat houdt in dat je hieronder een overzicht van 50 prachtige foto's zult gaan zien. Genoeg geouwehoerd, tijd om van de plaatjes te gaan genieten!
Twee weken geleden lanceerden we weer een vette Like & Winactie in samenwerking met RCG Carp Gear. Op onze Facebookpagina maakte je namelijk kans op een gave RCG Tarbo Compact Small stretcher met een waarde van maar liefst 139 euro! Vandaag mogen we de winnaar bekend maken op onze website.
Vanaf dit weekend lijkt de koude echt in te treden en dat zal er voor zorgen dat een flink deel van de karpervissers definitief de hengels in de schuur laat staan. Hoewel de winter officieel pas op 21 december begint, zal het voor de visserij niet veel uitmaken. De watertemperatuur zakt immers dermate snel dat de karpers binnenkort in de winterstand zullen raken. De komende tijd zullen we jullie dan ook diverse tips en tricks bieden voor de wintervisserij. Ik dwaal direct al af, want in deze editie van onze Insta's Finest staan we natuurlijk eerst stil bij een selectie van carpy plaatjes die we tegenkwamen op Instagram. En gelukkig stopt niet iedereen met vissen, want dan zou het een vrij lege rubriek worden! Veel plezier met de selectie van deze week!
Ben jij nog op zoek naar een nieuwe stretcher voor je visserij? Dan hebben wij goed nieuws, want in samenwerking met RCG mogen we een Tarbo Comfort Small stretcher t.w.v. €139,00 weggeven aan één van onze bezoekers! Hieronder lees je meer over deze prijs en wat je moet doen om hem te winnen.
Het is weer donderdag en daarmee tijd voor een gloednieuwe editie van onze Facebook's Finest. En met nummer 99 zijn we nog maar 1 aflevering verwijderd van onze jubileumeditie. De tijd vliegt echt voorbij! In deze tweewekelijkse update hebben we een selectie van 10 mooie foto's die we tegenkwamen op Facebook. Enjoy!
Op deze frisse donderdagavond ben je misschien meer met het nieuws rondom de Amerikaanse presidentsverkiezingen of het Nederlandse voetbal bezig dan met vissen. Wellicht dat je tussendoor tijd hebt voor een kleine pauze, wat we hebben ook deze week weer een nieuwe editie van de Insta's Finest voor je klaar staan. Voor mij persoonlijk zijn de social media kanalen een fijne afwisseling van de dag, want door de quarantaine zit ik al een weekje of twee verplicht binnen en ik kan je verzekeren... de muren komen op je af! Nog even en dan mag ik weer naar buiten, voor nu hoop ik dat je evenveel kunt genieten van de onderstaande selectie als ik deed bij het scrollen door mijn tijdlijn.
Op de dag dat het Nederlands karper record is verbroken door bakkenvanger Ian Thiels (klik hier voor het filmpje van een werkelijk euforische Ian direct na de vangst) hebben we ook nog een mooie serie foto's voor je klaar staan in de 98e editie van onze Facebook's Finest! Het is stiekem een soort zonsondergang editie geworden, want met dat grijze en regenachtige weer is een beetje zonneschijn wel lekker toch? Enjoy!  
Man wat vliegt de tijd! De Insta's en Facebook's Finest wisselen elkaar in rap tempo af en dat betekent dat ook de weken gestaag vorderen. Nog even en we kunnen alweer gaan kijken naar interessante (digitale) kadootjes voor Sinterklaas! Anyway, laten we niet te ver afdwalen want zo ver is het gelukkig nog niet. Tijd voor de orde van de dag en dat is het najaar en mooie foto's daarvan. In deze nieuwe edtiei van onze Insta's Finest hebben we weer een flinke aantal prachtige sfeerplaatjes voor je gevonden. Enjoy!

We naderen heel hard de 100 edities van onze Facebook's Finest en dat vraagt natuurlijk om een speciale editie. Heb jij zelf een gave foto gezien op Facebook en/of heb je er één gemaakt die je graag met Nederland en Belgie wil delen? Stuur deze dan in per mail en wellicht staat jouw foto binnenkort te shinen in deze rubriek. Voor het zover is hebben we nog een paar edities te vullen en in deze 97e editie floreren ook weer een paar prachtige carpy shots. Geniet van deze nieuwe foto's die we troffen op Facebook.
Regen, regen en nog eens regen. Het is het weerbeeld dat de afgelopen week de overhand heeft genomen. Gelukkig deert dat de vissen niets en wordt er overall gezien lekker gevangen op veel wateren. Voor de fotografen onder is die regen wel een stuk lastiger, want niemand wil zijn camera in een bakje rijst leggen om te drogen natuurlijk. Het aanbod aan foto's was daardoor iets lager, maar we hebben ook deze week toch weer een aantal fraaie foto's voor je kunnen selecteren. Geniet mee met deze nieuwe editie van onze Insta's Finest!  
En plots is het alweer oktober, wat vliegt de tijd! Terwijl corona ons nog steeds bezig houdt en de mondkapjesleveranciers overuren draaien houden wij ons gewoon lekker bezig met normale dingen, zoals deze nieuwe editie van de Facebook's Finest. In editie 96 staan weer genoeg prachtige foto's voor je op een rijtje, allen gevonden op het wonderlijke Facebook. Heb jij zelf een gave foto gemaakt of gezien? Vergeet hem dan niet bij ons aan te brengen via een berichtje, wellicht staat jouw tip binnenkort wel in deze rubriek. Enjoy!
Normaal gezien zou deze Insta's Finest je rond de lunch zijn aangeboden, maar de onverwachte mogelijkheid om een extra nachtje aan het water te blijven had iets meer prioriteit zoals je zult begrijpen! Eergisteren begon de herfst officieel, maar sinds vandaag lijkt moeder natuur het daar ook mee eens te zijn. De dalende temperaturen en regenbuien zijn daar het eerste teken van. Het is de tijd dat een flink aantal vissers langzaam af gaan haken en de rest een stapje bij zal gaan doen. Om je nog iets meer motivatie op te laten snuiven heb ik hieronder weer een selectie van prachtige foto's voor je samengesteld. Enjoy!