Man wat vliegt de tijd! De Insta's en Facebook's Finest wisselen elkaar in rap tempo af en dat betekent dat ook de weken gestaag vorderen. Nog even en we kunnen alweer gaan kijken naar interessante (digitale) kadootjes voor Sinterklaas! Anyway, laten we niet te ver afdwalen want zo ver is het gelukkig nog niet. Tijd voor de orde van de dag en dat is het najaar en mooie foto's daarvan. In deze nieuwe edtiei van onze Insta's Finest hebben we weer een flinke aantal prachtige sfeerplaatjes voor je gevonden. Enjoy!

We naderen heel hard de 100 edities van onze Facebook's Finest en dat vraagt natuurlijk om een speciale editie. Heb jij zelf een gave foto gezien op Facebook en/of heb je er één gemaakt die je graag met Nederland en Belgie wil delen? Stuur deze dan in per mail en wellicht staat jouw foto binnenkort te shinen in deze rubriek. Voor het zover is hebben we nog een paar edities te vullen en in deze 97e editie floreren ook weer een paar prachtige carpy shots. Geniet van deze nieuwe foto's die we troffen op Facebook.
Regen, regen en nog eens regen. Het is het weerbeeld dat de afgelopen week de overhand heeft genomen. Gelukkig deert dat de vissen niets en wordt er overall gezien lekker gevangen op veel wateren. Voor de fotografen onder is die regen wel een stuk lastiger, want niemand wil zijn camera in een bakje rijst leggen om te drogen natuurlijk. Het aanbod aan foto's was daardoor iets lager, maar we hebben ook deze week toch weer een aantal fraaie foto's voor je kunnen selecteren. Geniet mee met deze nieuwe editie van onze Insta's Finest!  
En plots is het alweer oktober, wat vliegt de tijd! Terwijl corona ons nog steeds bezig houdt en de mondkapjesleveranciers overuren draaien houden wij ons gewoon lekker bezig met normale dingen, zoals deze nieuwe editie van de Facebook's Finest. In editie 96 staan weer genoeg prachtige foto's voor je op een rijtje, allen gevonden op het wonderlijke Facebook. Heb jij zelf een gave foto gemaakt of gezien? Vergeet hem dan niet bij ons aan te brengen via een berichtje, wellicht staat jouw tip binnenkort wel in deze rubriek. Enjoy!
Normaal gezien zou deze Insta's Finest je rond de lunch zijn aangeboden, maar de onverwachte mogelijkheid om een extra nachtje aan het water te blijven had iets meer prioriteit zoals je zult begrijpen! Eergisteren begon de herfst officieel, maar sinds vandaag lijkt moeder natuur het daar ook mee eens te zijn. De dalende temperaturen en regenbuien zijn daar het eerste teken van. Het is de tijd dat een flink aantal vissers langzaam af gaan haken en de rest een stapje bij zal gaan doen. Om je nog iets meer motivatie op te laten snuiven heb ik hieronder weer een selectie van prachtige foto's voor je samengesteld. Enjoy!
Met een paar dagen zonnig nazomerweer in het vooruitzicht hebben we ook dit jaar een (korte) Indian summer. De watertemperatuur zakt al wel langzaam en de kans dat je de vissen tijdens de zonnige periode in de hogere waterlagen treft is daarom aanwezig. Een mooie tijd voor zigs lijkt mij! Vandaag doen we in deze editie van onze Facebook's Finest weer een poging om je motivatie om te gaan vissen een boost te geven. Tien prachtige foto's zullen hieronder een poging doen om jou naar de waterkant te sturen. Geniet er van en succes nog even op je werk!
Het zijn roerige dagen en vandaag werd bekend dat Carp Den Bosch, de opvolger van Carp Zwolle, in 2021 niet door zal gaan vanwege het corona virus. Men onderzoekt de mogelijkheden tot een virtuele beurs en hoopt de 'fysieke beurs' in 2022 voor het eerst in de Brabanthallen van start te laten gaan. Natuurlijk is dit een logische en ook verstandige stap, maar het is wel erg jammer natuurlijk. Als je dit nieuws nog niet had meegekregen snap ik dat je misschien even baalt. Wellicht helpt deze nieuwe editie van onze Insta's Finest je er dan weer bovenop! 
In een week waarin de temperaturen flink zijn gekelderd hebben we natuurlijk wel weer het wereldwijde web afgespeurd naar memorabele foto's. In deze 94e editie van de Facebook's Finest vind je dan ook weer acht prachtige foto's die gemaakt zijn langs de waterkant. Hopelijk volgt er nog een mooie nazomer, maar stiekem begin ik toch wel te verlangen naar het najaar ;) Anyway, nu eerst over naar de onderstaande plaatjes. Enjoy!
Het is weer donderdag en daarmee de hoogste tijd voor een gloednieuwe editie van onze Finest. Deze week staat de Insta's Finest op het menu en hebben we weer een heerlijke dosis foto's voor je geselecteerd. Deze vijftien foto's moet je echt even gezien hebben, want ze zorgen voor instant zin om naar de waterkant te rennen! Enjoy!
De laatste echt warme dag van deze week is aangebroken en zal gepaard gaan met wat regen hier en daar. Ideale omstandigheden om lekker af te koelen aan de waterkant en dus maak ik me ook op voor een nachtje vissen. Jij ook? Voor het zover is hebben we eerst nog een gloednieuwe editie van de Facebook's Finest voor je staan. In deze 93e editie vind je foto's van Jeffrey Huisman, Lee Leake, Visaas online, Jeroen van Domselaar, Michael Bromfield, Mathieu Denoyers, Michael Perkins en Marc Voossen. Enjoy!
De zomervakantie is voor veel mensen al ingegaan (of zelfs al ten einde) en daarmee is de kans groot dat je deze editie van onze Insta's Finest lekker kunt bekijken vanaf je loungeset in de tuin of aan het water. Prima natuurlijk, want de rubriek staat bekend als lekkere snack en geeft vaak motivatie om er op uit te trekken. In deze editie hebben we dan ook weer een aantal prachtige platen opgeslagen die we voorbij zagen komen op Instagram. Volg vooral deze fotografen eens voor nog meer moois op je tijdlijn. Enjoy!
De komende weken zullen voor veel mensen in het teken staan van (gezins)vakantie en dikke kans dat daarbij ook de hengels nog even tevoorschijn worden gehaald. Dat levert gelukkig ook veel mooie plaatjes op en in deze 92e editie van onze Facebook's Finest hebben we weer een paar fraaie plaatjes voor je geselecteerd. Enjoy!
Na de hittegolf van vorige week is het weer een stuk beter geworden voor de (karper)visserij. Dat zie je gelijk terug in de vangsten en foto's die men deelt op social media. In deze 24e editie van de enige echte Insta's Finest hebben we weer een aantal fraaie plaatjes voor je klaargezet die we tegenkwamen op Instagram. Vergeet deze guys niet te volgen voor nog meer moois!
Hoewel steeds meer mensen weer buiten hun huis aan het werk zijn, zijn het nog steeds vreemde tijden waar we in leven. De visserij vormt meer dan ooit een uitlaatklep voor het drukke leven en dat weerspiegelt zich naar de drukte aan de waterkant. Het lijkt er soms haast op of iedereen een plekje aan de waterkant heeft bemachtigd. Dat resulteert gelukkig wel in een flink aantal foto's op social media en meer keuze voor deze terugkerende rubriek. Vandaar dat het weer tijd is voor een gloednieuwe editie van onze Facebook's Finest. Even wegdromen bij prachtige sfeerfoto's en vast inspiratie opdoen voor de komende sessies! Geniet er van!
Zelf heb ik de afgelopen dagen niet veel tijd aan de waterkant kunnen doorbrengen in verband met andere prioriteiten, maar dat is niets vergeleken met onze vrienden uit Belgie die al een tijd noodgedwongen thuis zitten. Gelukkig gloort er voor hen ook weer licht aan de horizon, want op 4 mei wordt hun visverbod opgeheven. Tot die tijd is het nog even uitzingen en misschien vast de stekken aanvoeren. Om jullie (en iedereen die gedwongen thuis moet blijven of thuiswerkt) een hart onder de riem te steken staat er weer een gloednieuwe editie klaar van onze Insta's Finest. Volg vooral ook de makers van de foto's om automatisch op de hoogte te blijven van hun nieuwste kunstwerkjes. Enjoy!