De zomervakantie is voor veel mensen al ingegaan (of zelfs al ten einde) en daarmee is de kans groot dat je deze editie van onze Insta's Finest lekker kunt bekijken vanaf je loungeset in de tuin of aan het water. Prima natuurlijk, want de rubriek staat bekend als lekkere snack en geeft vaak motivatie om er op uit te trekken. In deze editie hebben we dan ook weer een aantal prachtige platen opgeslagen die we voorbij zagen komen op Instagram. Volg vooral deze fotografen eens voor nog meer moois op je tijdlijn. Enjoy!
De komende weken zullen voor veel mensen in het teken staan van (gezins)vakantie en dikke kans dat daarbij ook de hengels nog even tevoorschijn worden gehaald. Dat levert gelukkig ook veel mooie plaatjes op en in deze 92e editie van onze Facebook's Finest hebben we weer een paar fraaie plaatjes voor je geselecteerd. Enjoy!
Na de hittegolf van vorige week is het weer een stuk beter geworden voor de (karper)visserij. Dat zie je gelijk terug in de vangsten en foto's die men deelt op social media. In deze 24e editie van de enige echte Insta's Finest hebben we weer een aantal fraaie plaatjes voor je klaargezet die we tegenkwamen op Instagram. Vergeet deze guys niet te volgen voor nog meer moois!
Hoewel steeds meer mensen weer buiten hun huis aan het werk zijn, zijn het nog steeds vreemde tijden waar we in leven. De visserij vormt meer dan ooit een uitlaatklep voor het drukke leven en dat weerspiegelt zich naar de drukte aan de waterkant. Het lijkt er soms haast op of iedereen een plekje aan de waterkant heeft bemachtigd. Dat resulteert gelukkig wel in een flink aantal foto's op social media en meer keuze voor deze terugkerende rubriek. Vandaar dat het weer tijd is voor een gloednieuwe editie van onze Facebook's Finest. Even wegdromen bij prachtige sfeerfoto's en vast inspiratie opdoen voor de komende sessies! Geniet er van!
Zelf heb ik de afgelopen dagen niet veel tijd aan de waterkant kunnen doorbrengen in verband met andere prioriteiten, maar dat is niets vergeleken met onze vrienden uit Belgie die al een tijd noodgedwongen thuis zitten. Gelukkig gloort er voor hen ook weer licht aan de horizon, want op 4 mei wordt hun visverbod opgeheven. Tot die tijd is het nog even uitzingen en misschien vast de stekken aanvoeren. Om jullie (en iedereen die gedwongen thuis moet blijven of thuiswerkt) een hart onder de riem te steken staat er weer een gloednieuwe editie klaar van onze Insta's Finest. Volg vooral ook de makers van de foto's om automatisch op de hoogte te blijven van hun nieuwste kunstwerkjes. Enjoy!
De corona quarantaine duurt voort en waar we in Nederland nog relatief 'vrij' worden gelaten qua beperkingen en de waterkant op kunnen zoeken, is dat in Belgie heel anders. De drang naar het water groeit daar dagelijks en ik kan me haast niet voorstellen hoe het moet zijn om niet te mogen vissen. Afgezien van de beperkingen die mijn vriendin me af en toe oplegt dan, maar dat terzijde. In deze nieuwe editie van onze Facebook's Finest hebben we weer een aantal fraaie plaatjes voor je geselecteerd die we tegenkwamen op het wereldwijde web. Heb jij mooie suggesties? Attendeer ons erop via een PM, mail of ander berichtje ;) Stay safe!
Het zijn vreemde tijden. Buiten de sociale afstand en thuisisolaties is het vissen in Belgie aan banden gelegd. In Nederland mogen we voorlopig nog op pad, maar wie weet hoe lang dat nog zal duren? Nu je volop aan het thuiswerken bent heb je misschien wat meer tijd om af en toe lekker op social media rond te neuzen, maar voor hen die liever een overzichtje ontvangen heb ik een gloednieuwe editie van onze Insta's Finest voor je samengesteld. Enjoy!
Na het hervatten van de Insta's Finest is het vandaag de beurt aan zijn grote broer. In deze gloednieuwe editie van de Facebook's Finest, ook bekend als FF, staan vandaag weer 10 nieuwe foto's te pronken. Voor deze rubriek speuren we het sociale medium af naar de gaafste platen die de afgelopen tijd zijn geplaatst. Heb je zelf een leuke suggestie? Schroom niet om deze dan bij ons aan te melden! Voor vandaag bestaat de selectie uit foto's van Marco Tetteroo, Bram Oostdijk, Joep Brons, Lewis Porter, Subsurface Journal, Tim Verloop, Tom Onincx, Ricardo Koster en Michael Bromfield. Enjoy!
Vanuit The Carp Specialist hebben we in ons 16-jarig bestaan nog nooit zo’n MEGA TE GEK GAVE prijs weg gegeven… dus we zijn er bijzonder trots op om niet 1, 2 of 3 vissers te kunnen verrassen met een gratis visvakantie, maar zelfs 9 vissers! Lijkt u het leuk om alleen of samen met uw visvriend(en) een weekje op één van de mooiste betaalwateren van Nederland te vissen? 
Als liefhebber van de Insta's Finest heb je er een tijdje op moeten wachten, maar we blazen deze rubriek weer nieuw leven in. De laatste editie dateert van bijna een jaar geleden (!) en dus is het de hoogste tijd om een gloednieuwe editie online te knallen. De komende tijd zal ik weer actief op zoek gaan naar de mooiste plaatjes die te vinden zijn op Facebook en Instagram en deze zal ik verwerken in een selectie van 15 foto's per week, te beginnen met deel 21. Enjoy!
Fresh Fishing Baits is een aasbedrijf wat zijn oorsprong vindt in 2016 en inmiddels twee ranges aan boilies heeft. De producten zijn verkrijgbaar in hun webshop en in de winkel van Hooked.store. Namens beide bedrijven mogen wij een gave winactie organiseren met een totale prijzenpot van maximaal 830 Euro!
CarpFeeling bestaat inmiddels al 10 jaar en dat vieren we natuurlijk graag met jullie. We hebben dan ook diverse winacties kunnen regelen met onze mediapartners. Namens Poseidon Angelsport mogen we een zeer compleet pakket verloten. In dit pakket vind je diverse bijzondere producten uit hun range! Dit pakket heeft een waarde van maar liefst 332 euro!
CarpFeeling bestaat inmiddels al 10 jaar en dat vieren we natuurlijk graag met jullie. We hebben dan ook diverse winacties kunnen regelen met onze mediapartners. Namens Attractive Baits mogen een Red / Fish / Garlic Package verloten.
CarpFeeling bestaat inmiddels al 10 jaar en dat vieren we natuurlijk graag met jullie. We hebben dan ook diverse winacties kunnen regelen met onze mediapartners. Namens Zunnebeld mogen een cadeaubon verloten van € 50,-.