Afzien ...

De winter is nu toch echt begonnen. Op onze grote wateren na ligt overal een laagje ijs en ook op de grote wateren is het slechts een kwestie van enkele dagen. We blijven deze koude temperaturen nog wel even houden. Er wordt zelfs stilletjes aan al gesproken over een elfstedentocht. Goed nieuws voor de mensen die van schaatsen houden, slecht nieuws voor vissers die het liever vloeibaar zien.

In de CarpComic van deze week wordt een karpervisser tijdens een voercampagne overvallen door een laag ijs. En dit geldt niet alleen voor de karpervisser ...


(Klik op de afbeelding om hem te vergroten)
 

 


Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.