Een nieuwe hengel

De mensen die Erwin Vos een beetje kennen weten dat deze sympathieke, goedlachse Elburger niet op zijn mondje is gevallen. Zijn mooie verhalen en goede contacten zouden hem een fantastische verkoper maken. Hij zou het zelfs nog weten te presteren om in het zonnige Afrika volop zonnebanken aan de man te brengen.

In de CarpComic van vandaag heeft Erwin weer iets leuks weten te regelen, namelijk een hagelnieuwe hengel. Toch heb ik zelf een beetje mijn vraagtekens over de manier hoe hij hieraan gekomen is ...(Klik op de afbeelding om hem te vergroten)
 

 


 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.