Generatiekloof

Ik kom uit een generatie waarin het gros van mijn leeftijdsgenoten rondliep in een trainingspak. Bij het horen van een stevige beat werden de Nike air max'jes ritmisch heen en weer geschopt. Op hits als 'supergabber', 'de legendarische mosselman' en 'daar is gabbertje' kon je een hele nacht losgaan...

Wanneer je dit vertelt aan de jongeren van deze tijd wordt je vierkant uitgelachen. Dit gebeurt terwijl ze hun broek onder hun billen hebben hangen en deze wanhopig proberen omhoog te houden. Dit is iets wat ik dan weer nooit zal begrijpen. Dit verschijnsel heet met een mooi woord een generatiekloof. We zullen elkaar nooit begrijpen...(Klik op de afbeelding om hem te vergroten)
 


Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.