Het Schubbenlied

De Carp Comic is inmiddels 200 afleveringen oud. Wie had verwacht dat ik het voor elkaar zou krijgen 200 slechte grappen over karpers te verzinnen. Enfin... Om deze 200 ste aflevering te vieren heeft Jan Schipper een nummer gemaakt. Vervolgens heb ik de tekeningen nieuw leven in geblazen.

De tekst van het musicallied "Als je voor een dubbeltje geboren bent" werd door muziekleraar Jan Schipper omgezet in "Als je als een spiegeltje geboren bent". De muzikale begeleiding van de zingende spiegels wordt verzorgd door de Nederlandstalige band "de Duifies" met Jan zelf achter de drums.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.