Kan het nog gekker?

Karpers 'leren' en daarom is het aan ons om steeds iets nieuws te proberen. Wat begon met een aardappel aan de haak is via maïs geëindigd bij het vissen met boilies aan een hair. Toch blijven we vernieuwen om zo de 'o zo schuwe karper' om de tuin te lijden. We vissen namelijk allemaal om ook zo af een toe een visje te kunnen vangen.

In de Comic van deze week wordt een wel heel aparte manier gevonden om een karper aan de schubben te komen. Al is het aanbod verleidelijk, ik denk ik dat ze hier niet echt gevoelig voor zijn ...

(Klik op de afbeelding om hem te vergroten)

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.