Het is moeilijk om van boilies af te blijven

Jan Schipper is naast een gedreven karpervisser ook een muzikant in hart en nieren. Wat krijg je wanneer je deze twee combineert? Juist, een karpersong! Natuurlijk is een karpersong nog niet compleet zonder een leuke animatie. Voor dit soort grappen hebben we Erwin van Hensbergen die met wat tekeningen dit lied tot leven maakt.

Jan heeft het al eens eerder gedaan (bekijk hier het schubbenlied) en dit filmpje ging hard over het internet. Voor deze keer hebben we een nummer gebasseerd op "het is moeilijk bescheiden te blijven" van Peter Blanker. Schroef je geluid aan en ga er maar eens lekker voor zitten!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.