Te koud ...

We hebben al een paar mooie dagen achter de rug en het water begint langzaam aan op te warmen. Wanneer de water temperatuur de 20 graden heeft bereikt zullen de karpers zich opmaken voor een flinke vrijpartij. Natuurlijk moet deze temperatuur wel even aanhouden voor er daadwerkelijk 'van bil' wordt gegaan.

In de CarpComic van vandaag is het water nog niet helemaal op temperatuur. Natuurlijk zijn er karpers, die bij het opwarmen al last krijgen van kriebels. Helaas voor deze vissen hebben de vrouwtjes meteen een smoes klaar ...


(Klik op de afbeelding om hem te vergroten) 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.