Why is that?

In de CarpComic krijgen jullie iedere week weer een strip voorgeschoteld met daarin de avonturen of grap  van onze onderwatervrienden. De naam verraad het eigenlijk al wel en beetje vind je niet? Voor de afwisseling heb ik daarom besloten het voor één keer compleet anders te doen. Deze week heb ik voor jullie een stripje, in het Engels en een keer niet met karpers! Hoe verrassend is dat?!

Ik zal maar eerlijk tegen jullie zijn... Ik heb geprobeerd om deze grap (die gisteren in mij op kwam) om te buigen naar een grap met karpers. Dit is mij helaas niet gelukt... Je zult na het lezen begrijpen waarom.


Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.