Zig Bugs

Zigvissen is hot!! Sommige firma's spelen hier handig op in door met verschillende immitatie insecten te komen. Deze moeten ons helpen meer vis te vangen. Door zo'n gebonden creatie in een bepaalde waterlaag te hangen kun je nieuwsgierige karpers - die op dat moment niet op de bodem azen -  verleiden tot een aanbeet.

Onze vriend Michiel Pilaar vist al een tijdje voor de firma Nash en krijgt zo vaak als één van de eerste nieuwe producten tot zijn beschikking. Dit om ze eens goed aan de tand te voelen. In de CarpComic van vandaag deelt hij zijn bevindingen.


(Klik op de afbeelding om hem te vergroten)
 
 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.