Goed nieuws voor de fans van de Korda video's, want de Masterclass 8 editie van de Korda is gisteren online verschenen! In het totaal staan er 3 gave video's online met meer dan 4 uur totale kijktijd! Hieronder vertellen we je waar de 3 afleveringen over gaan en je kunt ze gelijk bekijken. Veel kijkplezier!
Vandaag is het tijd voor een nieuwe video van het Nash Benelux team. In een nieuwe aflevering van '24 uur met…' neemt Tim Verloop ons mee naar een prachtig stukje België waar hij een oud kanaal gaat bevissen. De altijd lachende Tim zou zichzelf niet zijn als er weer iets niet geheel vlekkeloos verloopt. Dat hij zich hierdoor niet snel uit het veld laat slaan blijkt wel uit het feit dat hij toch nog een troef achter de hand heeft.
Vanavond is er een gave video online verschenen van het Nash Benelux team. Cameraman Marco Tetteroo is zoals we weten zelf ook zeer actief en heeft vorig jaar een super vette trip gemaakt naar Zuid Afrika. Daar ging hij samen met Eugene en Alex op jacht naar wilde Afrikaanse karpers in een adembenemend landschap. Check deze gave video vol met karpers, humor, wilde dieren en brandewijn nu hieronder. Veel kijkplezier!
In deze 3e aflevering van Bait Kitchen laat Chris De Clercq zien hoe hij zelf zijn pop-ups rolt met de toebehoren van CC Moore. Op het menu van de dag: Banana Systems! Een handige en leerzame video. Watch & learn!
Nu ben ik persoonlijk iemand die niet veel tijd heeft en al zeker geen hele documentaires zit te kijken op YouTube. Toch heb ik afgelopen weekend een dikke ander half uur aandachtig zitten luisteren en kijken naar een online lezing van Mario Gijbels op het Dreambaits YouTube kanaal. Dus wil ik jullie even attenderen over deze lezing waar hij uitgebreid verteld over een serie testen die hij samen heeft gedaan met Daniël Jawadnya. Wat mij betreft een echte aanrader.
Engelstalige video's over onze hobby blijven ons boeien en zeker als 'Gaz' Fareham er een hoofdrol in speelt. Deze rasvisser straalt rust uit en zijn producties zijn prettig om naar te kijken. Daarnaast is het interessant om een goede visser als Gaz te volgen in zijn visserij en te leren van zijn technische en tactische keuzes. In dit eerste deel van 'Thinking Anglers Raw' volgen we Gaz en zijn maat Marcus tijdens een trip naar een groot reservoir in het zuiden van Frankrijk. Ondanks de lastige weersomstandigheden slagen de mannen erin een paar fraaie karpers op het droge te krijgen. Enjoy!
Soms komen er video's voorbij die gewoon echt gaaf zijn om te bekijken. Vandaag is zo'n video online verschenen met niemand minder dan Mark Pansar in de hoofdrol. We kennen Mark natuurlijk als een enorme karpercrack die ontzettend veel tijd en moeite in zijn visserij steekt, maar dat levert hem dan ook vaak de krenten uit de pap op. In deze video wordt Mark gevolgd door Marco Tetteroo, de vaste cameraman van Nash team Benelux. Hierbij toont Mark zijn aanpak op een voor hem nieuw syndicaat en een prachtig water van 90 hectare groot. Het pure targetvissen heeft hij inmiddels vaarwel gezegd en zijn doel is om nu zoveel mogelijk vis te vangen, natuurlijk aangevuld met de grootste karpers van het water. Ga er lekker voor zitten en geniet van 'a tale of passion'.
Vorig jaar lanceerde Korda Benelux voor de eerste keer een Nederlandse versie van de bekende Masterclass video's. Vandaag is de derde en laatste aflevering van het tweede seizoen gelanceerd en daarin volgen we Arjan Braad, Marco Deckers en Kevin Diederen tijdens hun visserij op het karperwater van De Ronde Bleek.
Vorige week lanceerde Korda team Benelux de eerste aflevering van het tweede Masterclass seizoen. Hierin nam Kevin Diederen de kijkers mee tijdens het dagvissen op karper. De tweede aflevering staat nu ook online en is hieronder te bekijken. In een compleet andere omgeving wordt kanaalvisser David Wouters gevolgd tijdens een najaarscampagne op het illustere Albert kanaal. Betonnen en grijze wanden typeren het kanaal, maar dat het sfeer uitademt wordt ook snel duidelijk. Het Albert kanaal is één van de meest uitdagende kanalen en herbergt bijzondere karpers. De cameraman volgt David vanaf de zomermaanden en in deze gave video zal hij zijn visserij en keuzes toelichten. Enjoy!
Vorig jaar lanceerde Korda Benelux voor de eerste keer een Nederlandse versie van de bekende Masterclass video's. Vandaag is de eerste nieuwe aflevering van het tweede seizoen gelanceerd en daarin volgen we Kevin Diederen tijdens enkele dagsessies. In een klein half uur tijd vertelt hij niet alleen over zijn aanpak en beleving, maar worden ook veel prachtige sfeerbeelden, keiharde aanbeten en oersterke vissen getoond. Deze sfeervolle en informatieve video moet je gezien hebben. Veel kijkplezier!
Gisteren plaatsten we al een flinke preview van de EuroBanx 5 video. Daarin kon je lezen dat Alan en Oli in maar liefst 10 verschillende landen op rij karper wisten te vangen en dat is op zichzelf natuurlijk al een fantastische prestatie. Het gehele avontuur is nu te bekijken in de onderstaande video. Een uitstekende manier om je weekend te beginnen, toch? Veel kijkplezier!
De laatste jaren zijn er diverse video's verschenen met Terry Hearn in de hoofdrol. Als liefhebber van zijn boeken, schrijfstijl en visserij heb ik vanzelfsprekend ook deze video's meerdere malen bekeken en ze zijn gewoon fantastisch. De rust en beleving waarmee Terry over zijn avonturen en jacht op (bekende) Engelse vissen vertelt is heerlijk. Het zijn stuk voor stuk video's die enorm tot de verbeelding spreken en tussen de regels door valt er veel te leren van deze begaafde visser...
De feestdagen komen er weer aan, voor veel gezinnen de tijd van het jaar om samen met de hele familie gezellig samen te zijn en tijd door te brengen. Voor de vissers onder ons die hier minder naar uitkijken geven wij graag 5x winterse kijktips mee voor video's die je gezien moet hebben deze kerst!
De winter staat voor de deur en het kan in deze periode lastig zijn om een vis te vangen. In deze video van Nash Benelux geeft Frank Avezaat je enkele praktische tips om je kansen in de wintermaanden te vergroten en het verblijf aan de waterkant wat aangenamer te maken. Veel succes!
Twee weken geleden pakte Frank zijn vlog weer op en vandaag staat er alweer een gloednieuwe vlog voor je klaar! In deze 15e aflevering vertelt Frank verder over zijn najaarsvisserij waarbij hij vist op een voerstek. Ook nu komt er een oude bekende op de kant en uit bovenstaande header kan je al opmaken dat het een prachtige vis betreft. Bekijk deze nieuwe vlog nu op onze website!