Het team van Nash Tackle houdt zich dagelijks bezig met het ontwikkelen en testen van producten voor de karpervisserij. Maar zoals bij iedere werkgever is het ook belangrijk om af en toe eens goed te ontspannen. De Nash boys zijn daarom met een hele club afgereisd naar het Carp Center complex in Oostenrijk, waar ze een week lang achter de grootste en mooiste vissen van het complex aan gingen. In 'The Social 2' wordt niet alleen de visserij in beeld gebracht, maar ook de sfeer en humor onderling. Een echte social dus. Deze leuke video met prachtige beelden en karpers duurt ruim een uur en is een prima manier om je weekend mee te starten. Veel kijkplezier.
Het najaar is in volle gang en het is een ideaal moment om met een goede techniek en tactiek het verschil te maken. Misschien heb jij jouw gouden tactiek al gevonden, maar extra tips en ideeën kunnen natuurlijk nooit kwaad. Het is dan ook niet gek dat veel grote merken rond deze periode films uitbrengen met tips en wij hebben vandaag vijf van deze films voor je op een rijtje gezet. Geniet van 180 minuten kijkplezier, tips en mooie karpers.
In deze vlog neem ik jullie mee naar een lokaal watertje, welke niet bekend staat om de grote dikke vissen, maar er zitten er wel een hoop. Ook is de omgeving super mooi. Eén klein dingetje….vliegtuigen, heel veel vliegtuigen. Ook staat improviseren dit keer op nummer één. De vergeten rugtas met cruciaal materiaal maakt het er absoluut niet makkelijker op.
Als je verre worpen maakt of veel met een spod aan de slag gaat dan zal je er ongetwijfeld al één in je vistas hebben zitten, maar als je niet aanslaat op een werphandschoen dan moet je het onderstaande filmpje zeker even bekijken. Een werphandschoen voorkomt (diepe) sneeën in je vinger als je vinger van de lijn schiet of je per ongeluk bent vergeten je slip potdicht te zetten...
Twee weken terug viste Wesley de Wit een sessie die na de eerste nacht begon met een behoorlijke deceptie. Vervolgens sloeg dit om naar euforie toen hij een pracht van spiegel weet te vangen die hoog op zijn lijst stond. In deze vlog neemt Wesley je mee naar deze bewuste sessie en vertelt hij wat er allemaal gebeurde.
Vandaag hebben we weer een fraaie video voor jullie in de aanbieding. Vroeg in het voorjaar trok de cameraploeg van CC Moore Benelux er samen met twee van hun topklanten (Bruno Pesce en Jordy Deckers) op uit voor een nachtje aan het kanaal. Na een stop bij de Carplevel winkel, de favoriete CC Moore winkel van beide mannen wordt er snel koers gezet richting het kanaal. Daar worden de stekken snel in orde gemaakt...
We starten de zondag met weer een gave video van Boudewijn Margadant, beter bekend onder de blognaam Boustails. De afgelopen weken plaatsten we al de eerste 3 video's uit zijn 'Karpervissen op groot water' reeks en vandaag staat ook deel 4 op onze website. In deze video zie je veel onderwaterbeelden van azende karpers en zelfs een gave aanbeet van onder en boven water. Kijk, geniet en laat je motiveren ;)  
Het is inmiddels alweer tien maanden geleden dat ik mijn laatste videoblog online zette. In de tussentijd werd er wel gevist, maar het kwam er simpelweg niet van om de videobeelden die ik maakte ook te monteren. Recent heb ik besloten om mijn vlog weer op te gaan pakken en ik ben afgelopen week een nacht vissen vissen op één van de grootste Nederlandse watersystemen: de Randmeren. In deze 13e vlog neem ik jullie mee naar deze sessie, waarin een hoop dingen niet liepen zoals ze moesten gaan, maar er toch vis op de kant kwam. Veel kijkplezier!
Vorige week plaatsten we al het eerste deel van de nieuwe 'karpervissen op groot water' serie van Boudewijn Margadant, een serie waarin gave onderwaterbeelden worden afgewisseld met spetterende actie en prachtige vangsten. Vandaag hebben we zowel de tweede als de derde sessie voor je in petto, waarbij je kunt genieten van Boudewijn's avonturen. Enjoy!
Gisteren verscheen een gloednieuwe aflevering van Urban Banx, natuurlijk met Alan Blair in de hoofdrol. In deze 36 minuten durende video neemt Alan je mee naar diverse parkwateren in Engeland en bespreekt hij de aanpakt op deze wateren, die hij maar wat graag bevist. Hierbij bespreekt hij niet enkel de stekken zelf, maar ook zijn keuzes voor rigs en aas. Al met al staat er weer een hele leuke video voor je klaar die we vandaag op CarpFeeling ook in de spotlights zetten. 
Boudewijn Margadant komt met een 7-delige serie over het karpervissen op groot water. Boudewijn vist vooral korte sessies en bij de laatste 7 sessies nam hij zijn camera's mee om zijn middagsessies uit diverse hoeken vast te leggen. Dit geeft een leuk overzicht, want zo zien we onderwaterbeelden van vissen op zijn stek, de nodige actie boven water en natuurlijk het resultaat! Vandaag plaatsen we de eerste aflevering en we gaan de komende weken alle delen plaatsen om je op de hoogte te houden. Veel kijkplezier!
De laatste week zijn er veel gave video's verschenen op YouTube. Video's van de gevestigde merken, maar ook van onbekendere vissers en filmmakers. Om het weekend lekker in te gaan hebben we vijf vette video's voor je op een rij gezet, zodat je je dit weekend niet hoeft te vervelen. Handig dus als je thuis op de bank ligt, een weekenddienst hebt of gewoon lekker in je bivvy ligt te wachten op een aanbeet. De video's die we voor je hebben opgesnord zijn van Nash, CC Moore, Carp Team Exil, Rob Hughes en On the bank Angling. Enjoy watching!
Afgelopen najaar reisden Boudewijn Margadant en Wouter Koziolek af naar Zuid Frankrijk om een vervolg te geven aan hun Lotavonturen. Na de 'The Lotexperience 1 en 2' is er nu het derde en laatste deel uitgekomen 'The Lotexperience 3; the final chapter'. 62 minuten duurt deze afsluitende film en we volgen de mannen tijdens hun verblijf op deze schitterende rivier waarin ze meerdere 2 meter plus meervallen en karpers tot net geen 50 pond weten te vangen. Vriendschap, humor, natuurschoon en actie staan centraal in deze film!
Zondagavond om 21.00 uur ging de site van Korda plat en dat had maar één reden. Korda Masterclass Volume 4 was zojuist live gegaan! Het is een video waar veel karpervissers reikhalzend naar hebben uitgekeken en dat is niet voor niets. Niemand minder dan Danny Fairbrass, Darrell Peck en Tom Dove nemen je mee in een drie uur durend avontuur, verdeeld over vier hoofdstukken. Natuurlijk doen ze dat niet alleen en zijn er ook diverse gastrollen weggelegd voor andere Korda team members...
Wereldwijd worden er anno 2017 steeds meer uitzettingen gedaan van karpers. Soms wordt dit gedaan om nieuwe wateren van vis te voorzien, maar vaker geldt het als aanvulling op bestaande karperbestanden. Waar de karpers uiteindelijk ook naar toe zullen gaan, ze moeten altijd ergens vandaan komen en natuurlijk willen we niet dat ze uit openbare wateren worden weggevist door beroepsvissers. Gelukkig gaat dat in veruit de meeste gevallen tegenwoordig via karperkwekers, waarvan er veel in Frankrijk zitten...