1 Minuut met: Geert Ooms, Gerwin Gerlach en Mick Paine

Tijdens Carp Zwolle zijn Edwin en Frank er met camera en microfoon op uitgetrokken om bekende koppen uit de karperscene wat vragen te stellen over hun visserij. De spelregels zijn eenvoudig: In pakweg 1 minuut tijd krijgen zij een flink aantal stellingen op zich afgevuurd en enkele open vragen. Deze moesten zij zo snel mogelijk beantwoorden. Om één vraag uit de weg te mogen gaan kreeg iedereen een joker overhandigd. Deze joker mocht dus ook slechts één keer worden ingezet. Vandaag plaatsen we de eerste 3 interviews op onze website. Binnenkort volgen er meer!

1 Minuut met Mick Paine

1 Minuut met Geert Ooms

1 Minuut met Gerwin Gerlach

Zo dat waren de eerste drie. Welk antwoord vond jij het meest opvallend of grappig? Krijg jij het beeld van Gerwins blunder ook niet meer uit je hoofd? Binnenkort plaatsen we de volgende drie interviews. Tot dan!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.