24 uur met Tim Verloop

Vandaag is het tijd voor een nieuwe video van het Nash Benelux team. In een nieuwe aflevering van '24 uur met…' neemt Tim Verloop ons mee naar een prachtig stukje België waar hij een oud kanaal gaat bevissen. De altijd lachende Tim zou zichzelf niet zijn als er weer iets niet geheel vlekkeloos verloopt. Dat hij zich hierdoor niet snel uit het veld laat slaan blijkt wel uit het feit dat hij toch nog een troef achter de hand heeft.

Naast het vissen op het kanaal laat Tim zien met welk systeem hij vist. Hij gebruikt daarbij een visveilig loodsysteem dat eenvoudig zelf te maken is. Veel kijkplezier met deze nieuwe aflevering van '24 uur met...'


Bekijk meer video's van het Nash Benelux team op hun YouTube pagina en abonneer je.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.