5 Handige winterfilmpjes

Gisteren is de astronomische winter officieel van start gegaan, maar we wisten natuurlijk al veel langer dat het water inmiddels behoorlijk koud is. Het is dan ook echt serieus wintervissen op het moment en dat gaat lang niet iedereen even goed af. Om je kansen in de winter te verhogen hebben we een aantal handige en interessante filmpjes voor je op een rij gezet. In deze filmpjes zie je bekende en onbekende karpervissers aan het werk en krijg je tal van tips waarmee ook jij succesvol kunt zijn in de wintermaanden. 1 Gouden tip van ons: kies voor wat makkelijkere wateren met een hoger bestand aan vis. Zolang je vissen blijft vangen blijft het leuk, als je enkel blankt is de lol er snel vanaf ;)

Nash TV - Keep catching in the cold

Korda Wintertips met Darrell Peck

Strategy - Succesvol wintervissen met Saron en Koen

Wintervissen met Cam & Lewis

Winter carp fishing tips van Baitworks

Met deze vijf video's heb je ongetwijfeld genoeg nieuwe informatie opgedaan om de wintermaanden ook succesvoller te worden. Heb jij een mooie wintervis gevangen? Stuur hem dan op naar info@carpfeeling.com of deel hem met ons via Facebook. Wie weet zetten we jouw vangst dan in de spotlights!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.