5 Karperfilms voor de wintermaanden

De feestdagen komen er weer aan, voor veel gezinnen de tijd van het jaar om samen met de hele familie gezellig samen te zijn en tijd door te brengen. Voor de vissers onder ons die hier minder naar uitkijken geven wij graag 5x winterse kijktips mee voor video's die je gezien moet hebben deze kerst!

1) Alain Blair’s Family Fishing Holiday

De familie en hardwerkende man waar we allemaal weleens met een jaloers oog naar hebben gekeken. Alain is naast het visitekaartje van Nash en Nike Air Max ook nog eens een super sociale kerel die gek is op alles wat met karpervissen te maken heeft. Naast zijn drukke leven in de visserij is hij ook nog eens vader van twee jonge dochters. Kijk mee naar Alain zijn vakantie waarin hij het beste van twee werelden samenbrengt ; karpervissen en familie 

2) Korda: Thinking Tackle Online Episode 4

Nummer twee op deze lijst bestaat toevallig uit twee delen waarin Danny Fairbrass het Europese team van Korda uitnodigt om een social te vissen op een nieuw Frans meer genaamd Trois iLes in het dorp La Tombe. De mannen van Korda mixen zaken met plezier en gebruiken elke vrije minuut voor het najagen van de prachtige vissen die dit meer rijk is. Geniet mee van de goede sfeer, het teamwerk en de prachtige vissen die de mannen van Korda weten te strikken.

Macro alias: InsertYouTubeVideo

3) Mark Pitchers Carplife - October 2018

Vele van jullie zullen Mark kennen van zijn samenwerking met Fox en de daarbij horende reeks van The Challenge videos, waarin Mark via Facebook wordt uitgedaagd en de meest lastige uitdagingen met succes weer aan te gaan. Mark is ook al jaren beheerder van een aantal ‘day ticket lakes’ in Engeland en één daarvan is Wainstones Lake. Dit meer heeft in de zomer van 2017 helaas te maken gehad met een vissterfte waarna Mark heeft besloten het meer weer vanaf nul op te bouwen. Volg Mark in dit avontuur want in maart 2020 zal deze ‘syndicate’ de deuren weer openen voor publiek en tot die tijd kunnen we maandelijks een inkijkje krijgen via deze videos.

4) Sticky Baits Reflections 2. The Secret Lake

De videos van Sticky Baits zijn al eerder voorbij gekomen op onze website. Toch blijft deze video waarin twee vrienden (Gareth ‘Gaz’ Fareham en Marcus Howarth) een nieuw water van zeer hoog niveau bevissen. Tijdens de aankomst gaf Gaz het stempel ‘het perfecte karpermeer’ waarin een kraakhelder, rietrijk en kroosvol water boordevol prachtige karpers de hoofdrol speelt. Ga eens lekker naast de kerstboom zitten en geniet mee van dit prachtige avontuur.

5) Fox International Karpervissen Benelux kanaal

De voorbereidingen van de Brexit zijn in volle gang en één van de vele Brexit eisen is een eigen Benelux kanaal voor Fox Karper video’s. Op dit kanaal zullen enkel Nederlands gesproken video’s geupload worden die gemaakt zijn door de gehele Benelux. Groot favoriet zijn voor mij de ‘Nachtjes doen met Chris de Clercq’ en technische tips van Roelof Schut. In de onderstaande video wordt de eerste video van de reeks ‘Nachtje doen met Chris’ opgenomen en alhoewel het een video is uit het vroege voorjaar van 2016 sluit hij goed aan bij de warmte van deze kerstdagen.

Hopelijk hebben jullie genoten van deze reeks video’s en wens ik alle lezers een voorspoedig, knallend en vangrijk 2019!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.