Danny Bareass

Karpervissers zitten vaak uren aan het water. Om de tijd te doden worden er wel eens flauwe grappen gemaakt en veel leuk dingen verzonnen. Dit moet een aantal Engelse karpervissers aan het denken hebben gezet. Ze zijn namelijk op het idee gekomen om bekende karpervissers te persifleren. En wie kun je nu beter immiteren dan Danny F.

Juist, hoge bomen vangen veel wind en zo hebben ze onder de schuilnaam "Danny Bareass" een aantal hele leuke filmpjes op youtube geknalt. Deze filmpjes wil ik jullie niet onthouden omdat ze naast de nodige humor ook een aantal goede tips bevatten.

Heel veel kijkplezier!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.