De eerste voorjaars sessie

Het is lente. Helaas laat het weer ons een klein beetje in de steek. Wanneer je naar buiten kijkt lijkt het eerder zo'n druilerige novemberdag. Gelukkig heeft Ferenc haar op zijn borst en weerhouden die paar druppeltjes en het straffe windje hem niet van een nachtje vissen. Een karpervisser in hart en nieren!

Ferenc's eerste voorjaarsessie is inmiddels achter de rug en ook deze keer gingen naast zijn hengels ook de camera mee. In zijn nieuwste videoblog krijg je een kijkje in zijn spreekwoordelijke keuken. Welk aas heeft het meeste respons wanneer het water nog relatief koud is? Hoe voert hij zijn stekken aan en welke rigs gebruikt hij?

Een video bomvol leuke tips waar iedere karpervisser wel 'iets' van kan leren. Schoef je geluid aan en geniet deze donderdag ochtend met zijn nieuwste videoblog.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.