De Versacast tip

Zo wijdverspreid op het internet zijn velen handige tips te vinden om je aaspresentatie net wat attractiever te maken. Op CarpFeeling hebben we de afgelopen jaren al heel wat van deze tips voorbij laten komen. Sinds kort hebben we Sebastiaan Schuurman bereidt gevonden om ons zo nu en dan te voorzien van een interessante instructievideo of howto. Sebastiaan werkt namelijk nauw samen met merken als een Holland Baits, Godman Angling, Deception Angling, Carp Couture en nog velen andere merken. Naast dat hij ons de nieuwste producten van het moment kan tonen, heeft Seb ook vaak goede tips hoe je de producten kan inzetten!

Sebastiaan laat in onderstaand filmpje een truc zien die we voor het gemak de ‘Versacast Tip’ hebben genoemd. Met enkele producten kun je namelijk een hele vernieuwde aaspresentatie creëren!

Veel kijkplezier gewenst!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.