Een winterse bak met Ferenc

Het is 26 januari wanneer ik mijn Facebook pagina open en al scrollend tegen een foto van een dikke bak ik een schepnet aanloop. Het is een bericht van Ferenc, met de tekst "Yes yes yes ik heb hem haha". 

Nu ben ik toch wel heel erg benieuwd om wat voor vis het gaat? Aan de dikke rug te zien is het een bak, maar ik zou hem toch graag van de voorkant willen zien. Gelukken duurt het niet lang voor er meer foto's online komen. Ferec's broer is fotograaf en weet dan ook een paar prachtige plaatjes te schieten.

Yes yes yes ik heb hem haha!
Yes yes yes ik heb hem haha!
Foto: Ferenc van de Vorstenbosch

Gelukkig voor ons heeft Ferenc niet alleen de foto's, maar er ook een extra videoblog van gemaakt. Zo zie je maar weer dat de aanhouder wint! Van harte gefeliciteerd Ferenc met deze prachtige vis!

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.