Een wintersessie met Ferenc deel 1

Nu lijkt deze winter meer op een pittige herfst, maar dit weerhoud Ferenc er niet van om met regelmaat zijn lijnen nat te maken. Een visser die van geen ophouden weet en het hele jaar door aan het water te vinden is. Speciaal voor vandaag hebben we daarom ook weer een hele leuke videoblog van zijn hand. Een leuk begin van de zaterdag!

Deze eerste, van twee videoblogs gaat vooral over de technische kant van zijn visserij. Welke stekken gaat hij bevissen? Hoe voert en bevist hij ze? En wel aas gaat hij gebruiken en waarom? Zet je geluid aan en luister (en kijk) goed want dit is weer een verschrikkelijk interessante blog als je het mij vraagt.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.