Een wintersessie met Ferenc deel 2

Vorige week publiceerden we hier op CarpFeeling het eerste deel van 'Een wintersessie met Ferenc'. Een heel leuk en vooral leerzaam filmpje waarin Ferenc van de Vorstenbosch uitleg geeft over zijn aanpak in de winter. Aspecten als stekkeuze, aaskeuze en rigs passeren de revu. Mocht je dit filmpje - om wat voor reden dan ook - hebben gemist, dan zou ik hem alsnog even bekijken.

Enfin... We zijn nu aanbeland bij het tweede deel. Het deel waarin Ferenc gaat vissen op zijn secuur uitgekozen en aangevoerde stekken. Dat Ferenc precies weet wat hij doet wordt ons ook nu weer eens helemaal duidelijk gemaakt. Een heerlijk begin van de maandag!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.