Bekijk hem nu: EuroBanx 4

De UrbanBanx video's van Alan Blair en consorten worden altijd met veel plezier bekeken op onze redactie. Het is niet alleen de ontzettend positieve vibe die deze man uitstraalt, maar de video's staan ook vol met prachtige actiebeelden, vriendschap en mooie vissen. Datzelfde geldt natuurlijk voor de EuroBanx video's waarin Alan en zijn vrienden afreizen naar het vaste land en waarbij ze kris kras door Europa rijden, vissen en knotsgekke avonturen beleven. 

Na 3 succesvolle EuroBanx video's staat het 4e deel nu voor je klaar. In EB4 bevissen Alan en Oli weer prachtige wateren en bezoeken zij vrienden 'all over Europe'. De meest fantastische locaties schuiven voorbij en er worden prachtige vissen gevangen. Ook in deze video staat vriendschap, plezier en respect naar elkaar centraal. Ga er lekker voor zitten en geniet mee van EuroBanx 4!

 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.