Ferenc's Wintertips

Afgelopen week leek het toch even of koning winter ons een bezoekje ging brengen. Inmiddels zijn de temperaturen weer omhoog gegaan en is het ijs weer veranderd in water. Ferenc legt in zijn videoblog enkele tips uit om het net iets draaglijker te maken tijdens de koudere dagen van het jaar.

Als je tot het einde kijkt van de video had Ferenc eigenlijk de intentie een nachtje te doen en een mooie winterkarper te vangen maar de temperatuur zorgde ervoor dat de bovenste waterkolom een faseovergang onderging en zich veranderde van vloeibaar naar een vaste stof door het stollingsproces. Simpel gezegd: het water vroor dicht! Tja, dan houd het op en kun je inpakken!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.