Het syndicaat - Freek Elbers

In deze nieuwe video van het Nash Benelux team vertelt Freek Elbers over zijn visserij in 2020. Het was een vreemd jaar in alle opzichten, dat is wel duidelijk. Aan het begin van het jaar had Freek zichzelf het doel gesteld om zijn syndicaat intensiever te gaan bevissen dan voorheen. Door privé omstandigheden beschikte Freek over veel vrije tijd en die tijd wist hij goed te besteden.

De snode plannen die Freek bedacht werden met succes toegepast. Zo succesvol dat het hem diverse mooie en grote karpers opleverde. Gedurende het jaar hing Freek dan ook meerdere malen bij Marco, de cameraman van het Nash Benelux team, aan de lijn om zijn fraaie (en verdiende) vangsten door hem vast te laten leggen. Die beelden zijn nu gebundeld in de onderstaande korte video waarin Freek vertelt over zijn aanpak en een aantal fraaie herinneringen met ons deelt. Veel kijkplezier!

Bekijk de video van Freek Elbers hierboven

Meer video’s van Nash Benelux bekijken? Check dan hun YouTube pagina.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.