Karpervissen en fotografie

We hebben het hier op CarpFeeling vaker gehad over fotografie. Het maken van foto's is namelijk dé manier om je avontuur aan de waterkant vast te leggen. Bovendien wil je de vers gevangen karper zo mooi mogelijk op de gevoelige plaat vastleggen. Natuurlijk weten wij het één en ander van dit onderwerp, maar als er iemand is die hier echt kaas van heeft gegeten is het wel Sjuul.

Sjuul is is het dagelijks leven fotograaf / cameraman en kent de klappen van de zweep. Speciaal voor CarpFeeling heeft hij dan ook een blog opgenomen waarin hij uitleg geeft over het maken van een goede foto. Hier komt namelijk aardig wat bij kijken.

Ga er dus lekker voor zitten en schrijf mee. Je kunt er namelijk veel van leren. Doe er je voordeel mee.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.