Karpervissen en fotografie 2

Iets meer dan een week geleden publiceerde we een filmpje van niemand minder dan Sjuul W.Ploemen. De meeste van ons zullen Sjuul kennen als een zeer gepassioneerde karpervisser die elke keer weer met de meest waanzinnige foto's op de proppen komt. Deze prachtige foto's zijn alles behalve toevalstreffers. Sjuul is, zoals je misschien al wel weet fotograaf van beroep.

In het vorige filmpje gaf hij ons in grote lijnen uitleg over de werking van een spiegelreflex camera. In het filmpje van vandaag gaat hij dieper in op de materie en krijg je een aantal hele handige tips mee. Dit alles om je camera nog beter te begrijpen en dus betere foto's kunt maken dan voorheen.

Heel erg veel plezier en ik hoop dat je er veel van kunt opsteken. Dit heb ik in elk geval wel gedaan!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.