Blockbuster: Korda Masterclass Vol. 4

Zondagavond om 21.00 uur ging de site van Korda plat en dat had maar één reden. Korda Masterclass Volume 4 was zojuist live gegaan! Het is een video waar veel karpervissers reikhalzend naar hebben uitgekeken en dat is niet voor niets. Niemand minder dan Danny Fairbrass, Darrell Peck en Tom Dove nemen je mee in een drie uur durend avontuur, verdeeld over vier hoofdstukken. Natuurlijk doen ze dat niet alleen en zijn er ook diverse gastrollen weggelegd voor andere Korda team members. Gedurende de drie uur speeltijd overspoelen deze kanjers je met tips, informatie en prachtige vangsten! Genoeg gepraat, laten we lekker gaan kijken!

Hoofdstuk 1: Lake Exclusive

Het is een jaarlijkse traditie om met een grote groep Korda werknemers het Gigantica Complex exclusief af te huren. Een week lang is het Franse domein waar de Engelsen niet alleen een hoop plezier hebben, maar ook nog eens fraaie vangsten weten te boeken. Het afgelopen jaar is besloten om deze social week op video vast te leggen. Met de informatie die Danny Fairbrass, Tom Dove, Neil Spooner en diverse andere vissers geven kan je op elk water je voordeel doen. Maar bovenal is het Lake Exclusive hoofdstuk van deze Masterclass eentje waardoor je gewoonweg zin krijgt om te gaan vissen!

Hoofdstuk 2: Particle Fishing

Tegen het einde van de zomer neemt Tom Dove ons mee naar zijn favoriete water op het bekende Linear Complex. Rond deze tijd van het jaar maakt hij voornamelijk gebruik van particles zoals diverse soorten noten, zaden en granen en hij laat zien hoe hij daarbij te werk gaat. Zijn favoriete rig, de manier van voeren en enkele prachtige vissen van dit extreem druk beviste water komen voorbij in deze informatieve Masterclass.

Hoofdstuk 3: Precision Weed Fishing

Veel wateren worden elk jaar helderder en begroeider. De toename van wier zal er voor zorgen dat je de vismethodes mogelijk aan moet passen om succesvol te blijven zijn. Tijdens een sessie op Yateley Pads Lake laten Elliot Gray en Tom Dove zien hoe zij er voor zorgen dat hun aaspresentaties tip top in orde zijn en helpen om karpers uit het wier te plukken.

Hoofdstuk 4: Spring Fishing

Voor hun jaarlijkse avontuur zijn Darrell Peck en Danny Fairbrass naar Duitsland afgereisd. Op een groot meer waar enkele prachtige karpers zwemmen proberen zij een voorjaarssucces af te dwingen. Het gebruik van typische voorjaarstechnieken zoals het vissen met single hookbaits, diverse pop-up montages en het belang van lokaliseren komen daarbij uitgebreid aan bod. 


Zo, dat was hem! Wil je deze Masterclass nog eens bekijken? Grijp dan jouw gratis DVD mee op de stand van Korda @ Carp Zwolle of binnenkort bij je lokale hengelsportwinkelier.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.