Lac Serreire - Vol. 1

Zoals jullie waarschijnlijk al weten is het CarpFeeling team dit jaar er een weekje tussenuit geknepen. Een verslag van dit Franse avontuur was hier vorige week nog te lezen. De afsluiter van dit verhaal was, dat we deze hele week hebben vastgelegd op camera en hier een leuk filmpje van zouden maken. We zijn nou precies een week verder…

De afgelopen weken hebben we al het beeldmateriaal bij elkaar geschraapt en zijn flink aan het monteren geslagen. Een helse klus kan ik je vertellen! Om deze reden is de dagelijkse update ook iets later dan dat jullie van ons gewend zijn. Maar goed... als je wilt dat het mooi wordt kost het nou eenmaal erg veel tijd.

In het eerste deel (van de drie) nemen we jullie mee naar de stek van Arnold en Erwin. In deze bijna 12 minuten durende film vertellen ze jullie tussen de spetterende actie scènes door wat ze allemaal hebben uitgespookt om zo veel mogelijk karpers te kunnen vangen.

Heel erg veel plezier en geniet ervan!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.