Lac Serreire - Vol. 2

Een paar maanden geleden plaatste we het filmpje Lac Serreire Vol 1. Een spetterende, tien minuten durende film waarin we jullie meenemen naar het Franse water Lac Serreire. Aangezien dit het eerste deel (van een serie van drie) is kregen we met regelmaat de vraag wanneer we het tweede deel publiceren. Goed nieuws mensen. Hij is klaar!

Na flink wat uurtjes monteren is hij dan eindelijk klaar. In deze aflevering nemen we een kijkje op de stek van Tim en Frank (Tim & Mary's). Ze hebben al zes dagen achter de rug en vertellen ons hoe hun sessie is verlopen.

Als je nog naar de wc moet wou ik dat nu alvast doen. Het is namelijk een filmpje dat je in één streep moet zien. Heel erg veel plezier en geniet ervan!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.