Op zoek naar stekken

Ferenc Van de Vorstenbosch een gepassioneerd karpervisser en oprichter van het merk 'Ka Baits'. Als vriend van CarpFeeling hebben wij zo af en toe contact en zo kwam Ferenc met het idee om ons zo af en toe te verwennen met een leuke videoblog. Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen! Helemaal niet wanneer je weet wat Ferenc zo af en toe op de kant weet te trekken...

In deze eerste, bijna tien minuten durende videoblog gaat onze Ferenc op zoek naar goede stekken op een door hem onbekend nieuw water. Nadat deze stekken meerdere dagen zijn aangevoerd kan het wachten beginnen. Zaken als rigs, stekkeuze en aas worden in deze eerste aflevering uitvoerig besproken.

Schroef je geluid aan en geniet van de prachtige beelden. Enne.... voor ik het vergeet. Vergeet de player vooral niet op HD te zetten!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.