Sticky Baits Reflections - Volume 1

Dat de mannen van Sticky Baits niet stil zitten is één ding wat zeker is. Naast een prachtige productlijn waaraan steeds nieuwe kwalitatief hoogstaande producten worden toegevoegd is dit weekend hun eerste film ‘Reflections Volume 1’ uitgebracht.

Zoals Sticky zelf zegt ; Reflections is een samenstelling van diverse karperfilms waaraan we een lange periode aan hebben gewerkt. Met namen als Adam Penning, Gareth Fareham, Oz Holness, Martin Bowler en de broers Wildbore is het een film geworden die het wachten waard is geweest.

Hoofdstuk 1: A dream of summer

Martin Bowler neemt je mee terug naar zijn verleden als vissende jonge knul. In deze nostalgische film zit je vanuit het puntje van je stoel te wachten tot Martin’s dobber onder water schiet.

Hoodstuk 2: The secret lake

Vissen op een nieuw water is een uitdaging voor iedere visser. Gareth Fareham en Marcus Howarth komen aan zoals ‘Gaz’ omschrijft als de perfecte karper plek. De twee worden welkom geheten door een kraakhelder, rietvol en kroosrijk stukje karper hemel.

Hoofdstuk 3: On the Circuit

Ga mee met Ben Hamilton en Oz Holness naar Christchurch Lakr één van de meest drukke dagticket meren van de UK. Kijk mee hoe deze twee vissers uit hun comfort zone stappen en alles op alles zullen zetten om een karper te vangen.

Hoofdstuk 4 The Campaign

Als je Myles Gibson volgt op social media dan weet je dat zijn focus ligt op de omgeving van Dinton Pastures. Om te zeggen dat zijn tijd op de ‘Black Swan’ succesvol is geweest is te weinig eer naar werk. Zijn laatste vangst, de Petty’s schubkarper is een voorbeeld van wat voor prachtige karpers dit meer schuilhoud. Ga er voor zitten en kijk mee naar al het moois dat Myles weet te vangen.

Hoofdstuk 5: The Cassien Adventure

Gefilmd op ‘s werelds meest iconische karperwater volgen we de avonturen van van hedendaagse helden op karpergebied. Wees getuige van alle ups en downs rondom dit avontuur van Adam Penning, Dan Wildbore en Marcus Howarth op deze extreme uitdaging op het monumentale meer van Lac de St Cassien.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.