Testsessie SKV-Karpertrips Etang du Niroux

SKV Karpertrips draait al een aantal jaar mee en weet op deze manier steeds meer terrein te winnen. Als reisorganisator komt er veel op je af en deze jonge honden gaan hier heel goed mee om. Deze gedrevenheid is goed terug te zien in het samenstellen van hun wateren, het advies dat ze geven en het bijhouden van hun website (neem een kijkje op hun website).

Zo ontving ik vorige week een heel gaaf filmpje van de heren van SKV. In dit filmpje verkennen ze het water Etang du Niroux, een nieuw water in hun assortiment. Gelukkig voor ons is alles vast gelegd en samengesmolten tot een 45 minuten (!) durende film bomvol goede tips, een overzicht van het water en vooral veel prachtige vangsten.

Ga er lekker voor zitten of bookmark deze pagina want dit wil je zien!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.