The Obsession

Korda staat nooit stil en achter de schermen is er het laatste jaar hard gewerkt aan deze gloednieuwe film, genaamd 'The Obsession'. In deze gratis film, met een speeltijd van één uur, tonen diverse vissers hun passie voor de karpervisserij. Zo volgen de camera's Simon Scott tijdens zijn actieve struinvisserij en zien we Jim Wilson aan het werk op een laag bezet water. Daarnaast kijken we mee met de visserij van Dave Levy.

Met spectaculaire camerabeelden vanaf het land, onder water en uit de lucht, gecombineerd met een prachtige montage is deze nieuwe Korda film een 'must see'. Enjoy!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.