Videoblog – Afl. 1 ‘Het Syndicaat’

Het filmen van mijn visserij is iets wat ik al langer doe en waar ik veel plezier aan beleef. Toen we jullie op 1 januari beloofden dat we meer met video zouden gaan doen op CarpFeeling heb ik besloten om dit jaar te gaan starten met een videoblog. Het heeft even geduurd, maar de eerste blog staat nu online! 

Deze eerste aflevering staat in het teken van mijn visserij op het syndicaat van VC de Meeren. En geloof me als ik zeg dat de aflevering bijzondere beelden bevat! Niet alleen wordt er een bizarre vangst gedaan, maar ook krijg ik totaal onverwacht mijn targetvis op de mat tijdens een heerlijke visnacht. Een vangst waar ik, logischerwijs, aardig mee in mijn nopjes ben.

Deze manier van filmen en ‘bloggen’ is voor mij ook nieuw en daarom ben ik erg benieuwd naar jullie reacties op de video. Dit kan uiteraard via het reactieveld hieronder, maar mag ook rechtstreeks naar frank@carpfeeling.com

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.