Videoblog – Afl. 3 'Under the bridge'

De lente laat zich weer van haar beste kant zien. De natuur bloeit op, lammeren dartelen door de wei en de wateren warmen gestaag op. De laatste videoblog dateert uit de afgelopen herfst en mijn laatste gevangen karper komt uit diezelfde periode. In de tussentijd heb ik diverse sessies gevist, maar mijn eerste vangst liet lang op zicht wachten.

In deze derde aflevering neem ik jullie mee naar een zonnige middag in maart. Tijdens een sessie van slechts vier uurtjes wordt de hengel al snel kromgetrokken door een bijzonder fraaie opponent. Het blijkt de eerste uit een reeks en ik moet alle zeilen bijzetten om de aanbeten bij te kunnen houden.

Veel kijkplezier met deze nieuwe videoblog! Vergeet niet in HD te kijken ;)

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.