Videoblog – Afl. 6 ‘Een maarts pareltje’

Nu de dagen alweer wat langer worden en ook de zon wat vaker om de hoek komt kijken is het een mooi moment om de afgelopen wintervisserij vaarwel te zeggen. Hoewel de visserij in het vroege voorjaar niet heel veel zal afwijken van de afgelopen maanden, werken we in korte tijd toe naar de paaiperiode en een heerlijk jaargetijde. De lente is gisteren officieel begonnen dus laat het feest maar losbarsten!

Mijn visserij heeft zich in de afgelopen maanden vooral afgespeeld aan de oevers van kleine kanaaltjes. Onder veel bruggen is vaak wel een visje te vinden en door de winter heen lukte het zo toch weer om er een aantal op de kant te krijgen. De afgelopen drie weken heb ik een nieuwe stek bevist aan een kanaaltje en dat leverde me een paar mooie vissen op. Bekijk de beelden van deze sessies in mijn eerste videoblog van 2015. Een stuk korter dan je van me gewend bent, maar door de speeltijd naar beneden bij te stellen zullen er dit jaar meer blogs gaan verschijnen ;)

Veel kijkplezier!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.