Videoblog – Afl. 8 ‘Chercher de l’or (partie 2)’

Het is zondag 31 mei, omstreeks 03.00 uur ’s nachts, als ik Bob oppik op een parkeerplaats in het midden van het land. Anderhalve maand na onze vorige Frankrijksessie rijden we opnieuw richting het mooie weer en gaan we ons best doen om een paar fraaie karpers op de kant te krijgen. Onze bestemming is gelijk aan de vorige keer, maar met recente informatie over mogelijke visdiefstal zijn de plannen iets anders. 

We laten de moeilijke plas dit keer voor wat ze is en vissen de eerste twee nachten op het water waar we vorige keer geëindigd zijn. De plannen voor de derde en vier nacht wisselen regelmatig, maar uiteindelijk komt alles op zijn pootjes terecht. We beleven een knotsgekke sessie, waarin ik zelfs mijn record verpulver!

Vergeet niet in HD te kijken voor het beste resultaat. Veel kijkplezier!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.