Winter Dreams

Voor veel karpervissers is het even gebeurt met de pret. De karperhengels staan in de kast en worden medio februari pas weer afgestoft. Toch is er een beperkt clubje dat ook tijdens deze koude maanden het niet kan laten zo af en toe een lijntje nat te maken. Ferenc van de Vorstenbosch is zo iemand en doet dit niet zonder succes.

In dit slechts twee minuten durende filmpje weet Ferenc op een fantastische manier zijn wintervisserij in beeld te brengen. Prachtige sfeerbeelden worden afgewisseld met nog mooiere vangsten. Dit in combinatie met een heerlijke sfeer en lekkere muziek zorgen ervoor dat het gaat jeuken om ook zelf het water op te zoeken. 

Een heerlijk begin van een nieuwe week zou ik zeggen. Schroef je geluid en en droom lekker weg bij het nieuwste filmpje van Ferenc van de Vorstenbosch.

Video: Ferenc van de Vorstenbosch

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.