YouTube tips voor de feestdagen

De kerstdagen staan voor de deur. Voor veel mensen betekent dit een superdruk weekend met allerlei 'verplichtingen' richting familie, maar de kans bestaat natuurlijk ook dat je lekker alleen thuis op de bank ligt of zelfs aan het water zit met je rigs in positie. Om de lange dagen (of katers) een beetje door te komen hebben we een aantal leuke video's van de afgelopen weken voor je op een rij gezet. De video's zitten bomvol met interessante (winter)tips en mooie beelden, zodat je je niet hoeft te vervelen ;)

Wintertips van Darrel Peck

Karpervissen met Tom Onincx

Onderwater tips van Rob Hughes

Karpervissen op een diepe afgraving met Kevin Diederen

Karpers vangen onder de schaduw van de Eiffeltoren

Urban fishing met Bas van der Werff

Karpervissen in de achtertuin met Ruben Pels

Met deze 7 video's heb je genoeg te kijken om jezelf even af te zonderen van die lastige ooms en tantes ;) Veel kijkplezier!

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.