CarpQuest: Peilen

Een paar weken geleden introduceerde we een nieuw item op CarpFeeling (lees het item), genaamd CarpQuest. Een rubriek waarin mensen een vraag kunnen stellen aan de crewmembers van CarpFeeling. Doormiddel van een leuk filmpje of een artikel proberen wij hier een zo uitgebreid mogelijk antwoord te geven.

Nu hebben wij de afgelopen weken aardig wat leuke vragen ontvangen en hier heeft Ferenc van de Vorstenbosch zich over gebogen. De vraag die vandaag wordt beantwoord komt van Daan Wilps en luid; Wat is de beste manier om te peilen?

Bedankt voor deze leuke vraag Daan! We hopen dat we je hier mee hebben geholpen.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.