Veel karpervissers genieten momenteel maximaal van hun vakantie en zijn misschien nog wel met hun gezin de hort op. Daarnaast is het natuurlijk nog steeds erg warm en op sommige wateren is vissen zelfs niet wenselijk doordat de karpers het zwaar hebben met de hoeveelheid zuurstof. Verwonderlijk is het dan ook niet dat de hoeveelheid 'carpy' plaatjes op Facebook op het moment ook iets minder lijkt te zijn dan normaal. Ondanks dit alles is het naar mijn bescheiden mening toch weer gelukt om een fraaie selectie van 15 foto's voor je te maken die jou hopelijk ook weer wat motivatie geven. Enjoy!
Onze vakantie is in volle gang en ons #CarpCam project loopt uitstekend. De karpers laten zich continu zien op de stek en we hebben zelfs al meerdere malen een bekende 50er zien rondscharrelen. Je hoeft je dus absoluut niet te vervelen in je vakantie en zeker niet als je de onderstaande selectie van 15 gave Instagram foto's bekijkt. Veel kijkplezier!
Er lijkt voorlopig geen einde te komen aan de lange reeks warme dagen en dat levert veel prachtige plaatjes op. Het was dan ook niet heel moeilijk om een mooie selectie aan foto's te maken voor deze 80e editie van onze Facebook's Finest. Kijk mee en geniet!
Week 27 van dit jaar is alweer over de helft en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuwe editie van onze Insta's Finest. Zoals je weet wisselen we deze af met de Facebook's Finest, zodat je iedere donderdag kunt genieten van heerlijke carpy plaatjes die we vinden op social media. Ook deze week hebben we weer 15 foto's voor je geselecteerd. Enjoy!
Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik mag graag naar mooie 'carpy' foto's kijken als ik zelf niet in de gelegenheid ben om te gaan vissen. Gelukkig kan ik iedere twee weken lekker speuren op Facebook om een nieuwe selectie te maken voor onze Facebook's Finest. Het voelt een beetje als 'the next best thing' buiten een fysiek verblijf aan de waterkant. Anyway, ook vandaag staan er weer flink wat gave foto's voor je klaar. Heb je zelf een mooie plaat gezien? Let me know!
De astronomische zomer begint vandaag en het is ook nog eens de langste dag van het jaar. Reden genoeg om even lekker te genieten van een paar prachtige 'carpy' plaatjes. In deze 11e editie van de Insta's Finest hebben we er dan ook weer 15 voor je opgescharreld. Enjoy!
De zomer is in aantocht, maar we genieten al even van de bijbehorende temperaturen. Er wordt dan ook volop gevist en dat levert altijd prachtige plaatjes op die men deelt op de verschillende social media kanalen en het wereldwijde web. In deze 78e editie van onze Facebook's Finest staan we stil bij een selectie van maar liefst 18 heerlijke foto's. Kijk mee en geniet!
Door tijdgebrek en voorbereidingen voor een trip naar het buitenland heeft een nieuwe editie van de Insta's Finest een paar weken langer op zich laten wachten dan gebruikelijk. Terwijl de rigs op scherp liggen en het voer zijn werk doet, is het een mooi moment om de tussentijds opgeslagen toppertjes van Instagram te bundelen en voor je op een rij te zetten. Ga er even voor zitten, want deze extra dikke 10e editie staat VOL met prachtige foto's. Enjoy!
We zitten alweer in de eerste week van mei en we kunnen met zijn allen volop genieten van de visserij, actieve karpers, zonovergoten momenten en de heerlijke natuur. Dat werd ook duidelijk tijdens het afspeuren van de verschillende social media kanalen, want er valt weer genoeg moois te zien. Deze 77e editie van de Facebook's Finest is dan ook weer gevuld met 15 prachtige foto's die ik tegenkwam op Facebook. Geniet ervan!
Er wordt de laatste weken weer volop gevist en gefotografeerd, dat is duidelijk te zien op social media. Mijn Facebook tijdlijn komt steeds voller te staan met carpy afbeeldingen en Instagram is wat dat betreft een Walhalla. In deze 9e editie van onze 'Insta's Finest' heb ik dan ook weer 15 prachtige foto's geselecteerd die jouw vissersbloed sneller zullen laten stromen. Althans, dat doet het bij mij wel ;) Veel kijkplezier en snel naar de waterkant!
Een weekje later dan gebruikelijk, maar de 76e editie van onze Facebook's Finest staat live. In deze editie vind je weer 15 prachtige sfeerplaatjes die de afgelopen weken voorbij zijn gekomen op Facebook. Stuk voor stuk foto's waarvan je zin krijgt om naar het water te gaan! Heb jij zelf een gave foto gespot of gemaakt? Stuur ons dan zeker een berichtje zodat we hem eventueel extra in de spotlights kunnen plaatsen.
Zodra de vissen actiever worden merk je ook dat social media opbloeit. Gelukkig maar, want van alle foto's met het onderwerp ijs en sneeuw worden we nu niet vrolijk meer. De afgelopen twee weken heb ik Instagram weer nauwlettend voor je in de gaten gehouden. Bekijk hieronder een selectie van 15 posts zie je naar mijn bescheiden mening gezien moet hebben.
Het weer speelt altijd een belangrijke rol van betekenis bij de Facebook's Finest. Het bepaalt of er veel foto's van zonsondergangen, dampende wateren en bijvoorbeeld sneeuw op social media te vinden zijn. In deze editie komen ook foto's voorbij van pure natuurpracht in de vorm van ijspegels, zowel aan takken als aan rodpods. Ze staan in schril contrast met bijvoorbeeld een foto vanuit het prachtige en veel warmere Marokko. Voor ieder wat wils dus en hopelijk kan je ook weer genieten van deze gloednieuwe #FF.
Na twee weken zonder Insta's en Facebook's Finest pikken we de draad weer op. Het voordeel van zo'n korte 'brea'k' is dat er weer een flinke lading prachtige foto's klaar stond om uit te mogen kiezen. Ook dit keer is het daarom weer gelukt om een selectie te maken van 15 foto's die je zeker gezien moet hebben. Een Instagram account dat ik zeker wil aanraden is 'Urban Carp Collective', een allegaartje van carpy plaatjes...
Mooie sfeerfoto's geven mij altijd een boost bij het begin van de dag. Eeven wegdromen richting de waterkant en zwijmelen over warmere tijden. Ook de onderstaande foto's zorgden bij mij voor zo'n heerlijke vibe en ik hoop dat het ook jouw werkdag een goede start geeft. Schuif dat toetsenbord nog even aan de kant en geniet van deze gloednieuwe selectie (met enkele foto's uit de oude doos) in de 74e editie van onze Facebook's Finest.