Ik hoor regelmatig dat onze vaste donderdagrubrieken Facebook's Finest & Insta's Finest iedere week bij veel vissers zorgen voor extra motivatie voor het komende weekend. Ik snap dat volledig, want alleen het uitselecteren van deze foto's is al genieten. Het bekijken van sfeervolle en carpy plaatjes is toch een goede manier om je weer helemaal op te laden voor je sessies, zelfs als de weersomstandigheden niet 'je van het' zijn. Anyway, genoeg gesproken. Hieronder vind je editie 84 van de Facebook's Finest en wederom 15 prachtige foto's!
De tijd vliegt en het is alweer twee weken geleden sinds de vorige Insta's Finest verscheen. Ik voorspel de komende tijd een serie prachtige foto's want de natuur laat vanaf nu van haar mooiste kant zien. Vallend blad, mistige zonsopkomsten en prachtige zonsondergangen. Ik kan niet wachten om zelf weer lekker naar het water te gaan en heb binnenkort zelfs weer een weeksessie in Frankrijk gepland. Anyway, tijd om lekker weg te dromen bij deze 15 heerlijke 'carpy' foto's. Enjoy!
Aanstaande zondag begint de herfst officeel maar daar is buiten nog niet heel erg veel van te merken. Het is lekker weer en er kan nog volop van de zon worden genoten. Dat is ook terug te zien in de selectie aan foto's van deze week, want er zitten veel prachtige en bovenal zonnige plaatjes bij. Bekijk ze nu en geniet mee!
Als je net als ik veel actief bent op social media dan zie je regelmatig fantastische plaatjes voorbij komen. Ik 'like' me een ongeluk, maar de écht mooie plaatjes sla ik vaak op zodat ik ze ook met jullie kan delen. In deze 15e editie van de Insta's Finest heb ik weer een selectie van 15 prachtige foto's voor je gemaakt. Vind je ze net zo gaaf als ik? Vergeet dan zeker deze fotografen niet te volgen ;)
De laatste editie van onze Facebook's Finest is alweer een ruime maand geleden en ik kan me voorstellen dat je er dus met smart op zat te wachten. Wat moet je op donderdag anders kijken in je lunchtijd? Gekkigheid. Helaas heb ik weer een paar weekjes moeten skippen, maar daardoor staan er nu weer 15 prachtige foto's voor je op een rij. Veel kijkplezier!
De maand augustus vordert gestaag en volgens veel vissers is de beste tijd van het jaar dan ook in aantocht. Zelf kijk ik ook enorm uit naar het najaar en heb twee leuke buitenlandse tripjes in het vooruitzicht.  Als eerste staat een tripje naar de bakermat van de karpervisserij op de agenda. De vier nachten op Engelse bodem gaan ongetwijfeld gaaf worden en begin oktober knallen we ook nog een keer naar het zuiden van Frankrijk. Genoeg leuks om me op te verheugen zoals je begrijpt, maar tussendoor moet er ook veel worden gewerkt om de vrije dagen mogelijk te maken. Met alle gave foto's op social media hoef ik me tijdens de rustige werkmomenten ook niet te vervelen in ieder geval. In deze 14e editie van onze Insta's Finest heb ik weer een selectie samengesteld van foto's die ik de afgelopen week tegenkwam. Enjoy!
Veel karpervissers genieten momenteel maximaal van hun vakantie en zijn misschien nog wel met hun gezin de hort op. Daarnaast is het natuurlijk nog steeds erg warm en op sommige wateren is vissen zelfs niet wenselijk doordat de karpers het zwaar hebben met de hoeveelheid zuurstof. Verwonderlijk is het dan ook niet dat de hoeveelheid 'carpy' plaatjes op Facebook op het moment ook iets minder lijkt te zijn dan normaal. Ondanks dit alles is het naar mijn bescheiden mening toch weer gelukt om een fraaie selectie van 15 foto's voor je te maken die jou hopelijk ook weer wat motivatie geven. Enjoy!
Onze vakantie is in volle gang en ons #CarpCam project loopt uitstekend. De karpers laten zich continu zien op de stek en we hebben zelfs al meerdere malen een bekende 50er zien rondscharrelen. Je hoeft je dus absoluut niet te vervelen in je vakantie en zeker niet als je de onderstaande selectie van 15 gave Instagram foto's bekijkt. Veel kijkplezier!
Er lijkt voorlopig geen einde te komen aan de lange reeks warme dagen en dat levert veel prachtige plaatjes op. Het was dan ook niet heel moeilijk om een mooie selectie aan foto's te maken voor deze 80e editie van onze Facebook's Finest. Kijk mee en geniet!
Week 27 van dit jaar is alweer over de helft en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuwe editie van onze Insta's Finest. Zoals je weet wisselen we deze af met de Facebook's Finest, zodat je iedere donderdag kunt genieten van heerlijke carpy plaatjes die we vinden op social media. Ook deze week hebben we weer 15 foto's voor je geselecteerd. Enjoy!
Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik mag graag naar mooie 'carpy' foto's kijken als ik zelf niet in de gelegenheid ben om te gaan vissen. Gelukkig kan ik iedere twee weken lekker speuren op Facebook om een nieuwe selectie te maken voor onze Facebook's Finest. Het voelt een beetje als 'the next best thing' buiten een fysiek verblijf aan de waterkant. Anyway, ook vandaag staan er weer flink wat gave foto's voor je klaar. Heb je zelf een mooie plaat gezien? Let me know!
De astronomische zomer begint vandaag en het is ook nog eens de langste dag van het jaar. Reden genoeg om even lekker te genieten van een paar prachtige 'carpy' plaatjes. In deze 11e editie van de Insta's Finest hebben we er dan ook weer 15 voor je opgescharreld. Enjoy!
De zomer is in aantocht, maar we genieten al even van de bijbehorende temperaturen. Er wordt dan ook volop gevist en dat levert altijd prachtige plaatjes op die men deelt op de verschillende social media kanalen en het wereldwijde web. In deze 78e editie van onze Facebook's Finest staan we stil bij een selectie van maar liefst 18 heerlijke foto's. Kijk mee en geniet!
Door tijdgebrek en voorbereidingen voor een trip naar het buitenland heeft een nieuwe editie van de Insta's Finest een paar weken langer op zich laten wachten dan gebruikelijk. Terwijl de rigs op scherp liggen en het voer zijn werk doet, is het een mooi moment om de tussentijds opgeslagen toppertjes van Instagram te bundelen en voor je op een rij te zetten. Ga er even voor zitten, want deze extra dikke 10e editie staat VOL met prachtige foto's. Enjoy!
We zitten alweer in de eerste week van mei en we kunnen met zijn allen volop genieten van de visserij, actieve karpers, zonovergoten momenten en de heerlijke natuur. Dat werd ook duidelijk tijdens het afspeuren van de verschillende social media kanalen, want er valt weer genoeg moois te zien. Deze 77e editie van de Facebook's Finest is dan ook weer gevuld met 15 prachtige foto's die ik tegenkwam op Facebook. Geniet ervan!