Na de hittegolf van vorige week is het weer een stuk beter geworden voor de (karper)visserij. Dat zie je gelijk terug in de vangsten en foto's die men deelt op social media. In deze 24e editie van de enige echte Insta's Finest hebben we weer een aantal fraaie plaatjes voor je klaargezet die we tegenkwamen op Instagram. Vergeet deze guys niet te volgen voor nog meer moois!
Hoewel steeds meer mensen weer buiten hun huis aan het werk zijn, zijn het nog steeds vreemde tijden waar we in leven. De visserij vormt meer dan ooit een uitlaatklep voor het drukke leven en dat weerspiegelt zich naar de drukte aan de waterkant. Het lijkt er soms haast op of iedereen een plekje aan de waterkant heeft bemachtigd. Dat resulteert gelukkig wel in een flink aantal foto's op social media en meer keuze voor deze terugkerende rubriek. Vandaar dat het weer tijd is voor een gloednieuwe editie van onze Facebook's Finest. Even wegdromen bij prachtige sfeerfoto's en vast inspiratie opdoen voor de komende sessies! Geniet er van!
Zelf heb ik de afgelopen dagen niet veel tijd aan de waterkant kunnen doorbrengen in verband met andere prioriteiten, maar dat is niets vergeleken met onze vrienden uit Belgie die al een tijd noodgedwongen thuis zitten. Gelukkig gloort er voor hen ook weer licht aan de horizon, want op 4 mei wordt hun visverbod opgeheven. Tot die tijd is het nog even uitzingen en misschien vast de stekken aanvoeren. Om jullie (en iedereen die gedwongen thuis moet blijven of thuiswerkt) een hart onder de riem te steken staat er weer een gloednieuwe editie klaar van onze Insta's Finest. Volg vooral ook de makers van de foto's om automatisch op de hoogte te blijven van hun nieuwste kunstwerkjes. Enjoy!
De corona quarantaine duurt voort en waar we in Nederland nog relatief 'vrij' worden gelaten qua beperkingen en de waterkant op kunnen zoeken, is dat in Belgie heel anders. De drang naar het water groeit daar dagelijks en ik kan me haast niet voorstellen hoe het moet zijn om niet te mogen vissen. Afgezien van de beperkingen die mijn vriendin me af en toe oplegt dan, maar dat terzijde. In deze nieuwe editie van onze Facebook's Finest hebben we weer een aantal fraaie plaatjes voor je geselecteerd die we tegenkwamen op het wereldwijde web. Heb jij mooie suggesties? Attendeer ons erop via een PM, mail of ander berichtje ;) Stay safe!
Het zijn vreemde tijden. Buiten de sociale afstand en thuisisolaties is het vissen in Belgie aan banden gelegd. In Nederland mogen we voorlopig nog op pad, maar wie weet hoe lang dat nog zal duren? Nu je volop aan het thuiswerken bent heb je misschien wat meer tijd om af en toe lekker op social media rond te neuzen, maar voor hen die liever een overzichtje ontvangen heb ik een gloednieuwe editie van onze Insta's Finest voor je samengesteld. Enjoy!
Na het hervatten van de Insta's Finest is het vandaag de beurt aan zijn grote broer. In deze gloednieuwe editie van de Facebook's Finest, ook bekend als FF, staan vandaag weer 10 nieuwe foto's te pronken. Voor deze rubriek speuren we het sociale medium af naar de gaafste platen die de afgelopen tijd zijn geplaatst. Heb je zelf een leuke suggestie? Schroom niet om deze dan bij ons aan te melden! Voor vandaag bestaat de selectie uit foto's van Marco Tetteroo, Bram Oostdijk, Joep Brons, Lewis Porter, Subsurface Journal, Tim Verloop, Tom Onincx, Ricardo Koster en Michael Bromfield. Enjoy!
Als liefhebber van de Insta's Finest heb je er een tijdje op moeten wachten, maar we blazen deze rubriek weer nieuw leven in. De laatste editie dateert van bijna een jaar geleden (!) en dus is het de hoogste tijd om een gloednieuwe editie online te knallen. De komende tijd zal ik weer actief op zoek gaan naar de mooiste plaatjes die te vinden zijn op Facebook en Instagram en deze zal ik verwerken in een selectie van 15 foto's per week, te beginnen met deel 21. Enjoy!
Toen ik vanmorgen aan de slag ging met een nieuwe editie van de Facebook's Finest schrok ik wel even. Ik kwam namelijk tot de ontdekking dat het al ruim twee maanden geleden is dat de vorige editie verscheen! Sorry voor de mensen die hem gemist hebben, maar we gaan de rubriek nu echt weer hervatten. In deze editie hebben we een vijftiental prachtige foto's voor je geselecteerd. Deze foto's zijn de afgelopen weken op Facebook geplaatst en zeker het vermelden waard. Enjoy!
Vorige week pikten we de draad op in onze Facebook's Finest en deze week is het de beurt aan de Insta's Finest. Om de gemiste afleveringen een beetje in te halen hebben we deze week een flinke hoeveelheid sfeerfoto's voor je geselecteerd die de laatste weken op Instagram te vinden waren. Kijk en geniet mee!
Oeps, de laatste editie van onze 'Finest' reeks dateert alweer van eind november en dat is natuurlijk veel te lang geleden. Allerlei redenen lagen hieraan ten grondslag, maar de belangrijkste factor is altijd tijd en die ontbrak simpelweg. Gelukkig staat er nu weer een gloednieuwe editie van de Facebook's Finest voor je klaar en kan je weer genieten van 15 prachtige en sfeervolle foto's van de afgelopen weken. Heb jij zelf gave foto's gezien? Stuur ons dat even een linkje of tag ons erbij, wellicht dat we hem dan ook nomineren voor onze selectie. Let's go!
Man wat vliegt de tijd! We naderen alweer het einde van november en het wordt lastiger en lastiger om vissen te vangen. Gisteren wist ik zelf nog een kleine schubkarper te vangen met attractief aas en dat zal de standaard gaan worden voor de komende (koude) maanden. Ik hoop dat jij ook de motivatie vindt om lekker door te vissen en de goede uren van de dag te benutten. Anyway, deze 19e editie van onze Insta's Finest is weer gevuld met prachtige foto's van de vissers die zich niet laten tegenhouden door het weer. Geniet er van! 
Ik ben mij er volledig van bewust dat mijn introductie vaak gaat over de actuele weersomstandigheden, maar niets is dan ook zo van invloed op de sfeerfoto's die wij als karpervissers delen op social media. Ook in deze 86e editie van de Facebook's Finest staat het weer centraal en met name de prachtige herfstkleuren. Geniet er van, want binnen een aantal dagen cq. weken zit er geen blad meer aan de bomen en ziet de wereld er heel anders uit ;)
Kan jij ook zo genieten van alle prachtige hersfkleuren om je heen? Zelf spendeer ik het liefst zoveel mogelijk tijd in de natuur en wat dat betreft is het jammer dat het 's avonds alweer zo vroeg donker is. De komende dagen zal veel blad van de boven gaan vallen door de harde wind en de kans is dus groot dat de wereld er volgende week alweer heel anders uit zal zien. Geniet er dus van nu het nog kan! Dat gaat zeker lukken met deze prachtige sfeerplaatjes die we voor je verzameld hebben. Enjoy! 
De maand november is begonnen en traditioneel zal het aantal vissers aan de waterkant drastisch verminderen de komende weken. Dat gaat natuurlijk ook doorwerken in de foto's die op social media worden geplaatst, maar gelukkig zijn veel van onze favoriete fotografen vissers die het hele jaar door actief zijn. Toch was de maand oktober een fijne maand voor de liefhebbers van fotografie, het licht was vaak uitstekend en de dampende wateren waren in de ochtenduren eerder regel dan uitzondering. In deze editie van onze Facebook's Finest zal je zien dat het licht een sleutelrol speelt. Veel kijkplezier!
Ai ai ai het heeft weer veel te lang geduurd voor ik een nieuwe editie van de Insta's Finest kon afleveren. Drukte thuis en enkele vistripjes hebben redelijk wat roet in het eten gegooid, maar vandaag staat er een extra dikke editie voor je klaar om van te genieten. Met een dubbel aantal foto's (30) kan je jezelf weer helemaal opladen voor het komende weekend en misschien wel voor de komende weken. Voel de vibe en vertaal het naar je eigen visserij. Enjoy!