Een weekje later dan gebruikelijk, maar de 76e editie van onze Facebook's Finest staat live. In deze editie vind je weer 15 prachtige sfeerplaatjes die de afgelopen weken voorbij zijn gekomen op Facebook. Stuk voor stuk foto's waarvan je zin krijgt om naar het water te gaan! Heb jij zelf een gave foto gespot of gemaakt? Stuur ons dan zeker een berichtje zodat we hem eventueel extra in de spotlights kunnen plaatsen.
Zodra de vissen actiever worden merk je ook dat social media opbloeit. Gelukkig maar, want van alle foto's met het onderwerp ijs en sneeuw worden we nu niet vrolijk meer. De afgelopen twee weken heb ik Instagram weer nauwlettend voor je in de gaten gehouden. Bekijk hieronder een selectie van 15 posts zie je naar mijn bescheiden mening gezien moet hebben.
Het weer speelt altijd een belangrijke rol van betekenis bij de Facebook's Finest. Het bepaalt of er veel foto's van zonsondergangen, dampende wateren en bijvoorbeeld sneeuw op social media te vinden zijn. In deze editie komen ook foto's voorbij van pure natuurpracht in de vorm van ijspegels, zowel aan takken als aan rodpods. Ze staan in schril contrast met bijvoorbeeld een foto vanuit het prachtige en veel warmere Marokko. Voor ieder wat wils dus en hopelijk kan je ook weer genieten van deze gloednieuwe #FF.
Na twee weken zonder Insta's en Facebook's Finest pikken we de draad weer op. Het voordeel van zo'n korte 'brea'k' is dat er weer een flinke lading prachtige foto's klaar stond om uit te mogen kiezen. Ook dit keer is het daarom weer gelukt om een selectie te maken van 15 foto's die je zeker gezien moet hebben. Een Instagram account dat ik zeker wil aanraden is 'Urban Carp Collective', een allegaartje van carpy plaatjes...
Mooie sfeerfoto's geven mij altijd een boost bij het begin van de dag. Eeven wegdromen richting de waterkant en zwijmelen over warmere tijden. Ook de onderstaande foto's zorgden bij mij voor zo'n heerlijke vibe en ik hoop dat het ook jouw werkdag een goede start geeft. Schuif dat toetsenbord nog even aan de kant en geniet van deze gloednieuwe selectie (met enkele foto's uit de oude doos) in de 74e editie van onze Facebook's Finest.
De nachten zijn koud, maar de zon laat zich de laatste dagen van haar goede kant zien. Aan vitamine D hebben we dus geen gebrek zo halverwege februari. Aan mooie sfeerfoto's op Instagram trouwens ook niet, al zijn het veel foto's die gedurende andere seizoenen zijn gemaakt. Ik persoonlijk kan daar op dit moment ook erg van genieten en mede dankzij die beelden hunker ik steeds meer naar warmere dagen...
De kou overheerst momenteel de nachten, maar tijdens de daguren is het prima uit te houden langs de waterkant. Er kan dus gewoon gevist worden en dat is goed nieuws. Qua foto's op social media is het soms nog een beetje schrapen, maar ook voor deze editie van onze Facebook's Finest is het weer gelukt om een mooie selectie voor je samen te stellen. Opvallend is dat het vooral foto's zijn waarin de pracht van de zon centraal staat. Geniet mee in deze 73e Facebook's Finest!  
Bij CarpFeeling zijn we momenteel erg druk met de naderende beurs, maar ondertussen gaat het karperwereldje non-stop verder. Veel prachtige foto's worden gedeeld op social media en in deze 5e editie van de Insta's Finest hebben we weer een selectie van 15 mooie foto's voor je gemaakt. Wil je jouw foto ook terugzien in deze rubriek? Voeg dan de hashtag #Carpfeeling toe aan je post zodat we hem nog sneller spotten ;)
De temperaturen zijn deze week heerlijk zacht voor de tijd van het jaar. Reden genoeg om lekker richting het water te gaan en kans te maken op een heuze wintervis. Op het moment van plaatsen zit ik zelf nog aan de waterkant en hoop ik wat moois op de kant te krijgen. De laatste weken is het op het vlak van fotografie wat rustig en daarom ben ik ook op zoek gegaan naar wat oudere foto's. Dit heeft wat mij betreft weer geresulteerd in mooie selectie van gave foto's! Feel the vibe!
Instagram is een geweldig medium waar prachtige plaatjes op te vinden zijn. Ook wij zijn als @Carpfeeling_official actief op Instagram en plaatsen met regelmaat mooie foto's van onze visserij en die van onze bezoekers. Een groot voordeel van Instagram is dat je gemakkelijk kunt zoeken op de zogenoemde 'hashtags' en dat maakt de speurtocht naar kandidaten voor deze rubriek een stuk makkelijker. Ook in deze 4e editie is het daarom gelukt om weer vijftien vette foto's voor je te selecteren. Enjoy!
Een weekje later dan gepland, maar het is weer tijd voor de eerste editie van onze #FF van het nieuwe jaar. Zelf heb ik inmiddels de eerste minuten ook achter de hengels gezeten en zal ik morgen voor mijn eerste nachtje naar het water gaan (fingers crossed). Hoewel het aantal foto's op Facebook de laatste weken iets is teruggelopen, kan ik toch weer een gave selectie aan je voorschotelen. Geniet mee van de onderstaande plaatjes en hopelijk zorgen ze ook bij jou voor een goed begin van je dag!
Het jaar is bijna om en het is dan ook tijd voor de laatste editie van Insta's Finest van 2017. Twee weken geleden hebben we door omstandigheden een editie gemist, dus we pakken de draad vrolijk weer op. Vandaag staan er weer 15 prachtige Instagram foto's voor je op een rij. Heb je zelf ook een vette plaat? Plaats dan de hashtag #carpfeeling bij je foto op Instagram en wellicht staat hij er bij de volgende editie tussen!
Het is tijd voor de laatste editie van de Facebook's Finest in 2017. We hebben veel prachtige foto's gezien in het afgelopen jaar en ik wil de makers van dit beeldmateriaal hartelijk bedanken voor hun creativiteit en inspiratie voor vele. Ook in de afgelopen twee weken is er weer genoeg moois verschenen op social media en daar kunnen jullie in deze 70e editie van de #FF van genieten. 
We naderen het einde van 2017 en dat is langzamerhand te merken aan het aantal foto's dat wordt geplaatst op Facebook. De fanatieke vissers/fotografen zijn het hele jaar rond actief, maar veel anderen lijken afgehaakt. Natuurlijk is dit ook een lastiger jaargetijde met lange nachten en donkere sessies. Met die reden hebben we deze week een wat kortere editie van de #FF dan normaal, maar er staan toch weer enkele prachtige plaatjes in!
De eerste editie van Insta's Finest werd twee weken geleden erg goed ontvangen en in de afgelopen periode heb ik mijn ogen weer goed de kost gegeven. Verschillende populaire hasthags werden in de gaten gehouden en wederom zijn er veel prachtige foto's gedeeld op Instagram. In deze tweede editie heb ik wederom een selectie gemaakt van vijftien prachtige sfeerfoto's, waardoor je gelijk zin krijgt om te vissen. Ik zeg: kijk, geniet en laat je motiveren!