Facebook’s Finest #03

Twee weken geleden sloten we af met een brute ijsvogelplaat van Nils Poldervaart. In de tussenliggende tijd kwamen er regelmatig mooie foto’s van ijsvogels voorbij op Facebook en gezien dit waarschijnlijk het favoriete vogeltje is van de meeste vissers, heb ik besloten deze derde editie van Facebook’s Finest volledig op te dragen aan de ‘kingfisher’. Check hieronder acht fantastische foto’s die ik op Facebook heb gevonden.

Ff1

Kleine (driedoornige) stekelbaarsjes belanden vaak in de snavel van hongerige ijsvogels.
Bron: Erik de Rijk 

Ff2

Een heerlijke foto van Ad Megens.
Bron: Ad Megens 

Ff3

Deze ijsvogel kan ieder moment de aanval op een visje inzetten.
Bron: Dick Dordrecht 

Ff4

Eén ijsvogel scherp op de foto krijgen is al een uitdaging, maar een parend stelletje vastleggen is echt bruut. IJsvogelfotografie level 10.0 
Bron: Alexander Buil 

Ff5

Ook deze foto van Alexander Buil is fantastisch. Dit vrouwtje lijkt bepaald niet op haar snaveltje gevallen.
Bron: Alexander Buil

Ff6

Echte liefde. Een hele brute plaat!
Bron: Jens Stahl 

Ff7

Dit vrouwtje lijkt goed in haar vel te zitten en staat er prachtig op.
Bron: Jeffrey Haak Photography

Ff8

Poets dat verendek maar mooi schoon, dan kunnen we nog lang van je genieten!
Bron: Wise photographie

Met bovenstaande topfoto’s zit de 3e editie van Facebook’s Finest er al weer op. Over twee weken staat de volgende editie op de planning en dan staat het voorjaar centraal.

Tot volgende keer!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.