Facebook’s Finest #04

De temperaturen schieten dit weekend de hoogte in daar zijn we natuurlijk enorm blij mee. Wie de natuur de laatste week goed in de gaten heeft gehouden had het waarschijnlijk al wel aan zien komen, het leeft! Deze editie van Facebook’s Finest staat dan ook in het teken van het voorjaar…

Ff1

Bas van Geffen lijkt continu aan de waterkant te zitten en daar maakt hij fraaie plaatjes. Deze onbewerkte foto van een zonsondergang is bruut!

Bron: Bas van Geffen
 

Ff 2

En we blijven nog even bij de foto’s van Bas, want dit zorgt toch voor onmiddellijke drang richting het water?

Bron: Bas van Geffen

Ff3

Een heerlijke voorjaarsplaat van Bram Schots. Felle kleuren en ontluikend natuurschoon. Wij houden er van!

Bron:  Bram Schots

 

Ff5

Marianne Brouwer heeft oog voor detail. Deze fotograve heeft een aantal fraaie platen op haar pagina staan, waaronder deze.

Bron: Marianne Brouwer

 

Ff6

Het voorjaar kenmerkt zich door jong spul in de natuur. Zo ook de zwarte zwanen, die al in februari starten met broeden. Dit jonge zwaantje is schattig genoeg en mag hopelijk nog lang rond waggelen!

Bron: Inge Duijsens fotografie

Ff7

No words…

Bron: Ruud Koopmans via de Nieuwe Wildernis

Ff8

Een prachtige sfeerplaat. 

Bron: Fokke Jan de Jong


Ben je er nog of ben je al onderweg naar het water? Geniet van het voorjaar, tot over twee weken!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.