Facebook’s Finest #10

In deze 10e aflevering van Facebook’s Finest staan we even stil bij de flinke onweersbui(en) die afgelopen week over ons land raasden. Hoewel het een risicovolle onderneming is om tijdens dit soort momenten aan de waterkant te verblijven, levert het wel bizar mooie foto’s op. Vier van deze foto’s willen we aan jullie tonen en daarnaast hebben we ook nog een viertal ‘strakke’ plaatjes voor jullie in petto.

1

Je hebt hem vast al voorbij zien komen op onze Facebookpagina of die van Rick Kloekke zelf. Deze jonge fotograaf heeft de laatste weken het landelijke nieuws gehaald met zijn timelapse, maar dat hij meer beheerst is duidelijk. Ok, we spelen een klein beetje vals, want deze foto is niet tijdens het vissen gemaakt. Je snapt vast dat hij te bruut is om niet te delen! Chapeau Rick!
Bron: Rick Kloekke

2

“I've wanted the opportunity to get one of these for years. plenty of improvements to he had but at least I've got summat to work from now!”
Bron: Ben Hesketh

3

“War of the worlds”
Bron: Daniel Hulme

4

“Here’s another lightning shot for you all… You’ll be sick of them by the end of today! 
Bron: Scott Callison

Shot over Avely Lakes last night.”

5

Bron: Lewis Errington

6

Bron: Louis Slade

7

Bron: Michael Perkins

8

Bron: Michael Perkins

Met deze twee laatste foto’s van Michael Perkins zijn we aan het einde gekomen van deze aflevering van Facebook’s Finest. Over twee weken staan er weer acht nieuwe foto’s voor je klaar. Tot dan!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.