Facebook’s Finest #11

Man wat gaat de tijd hard! We nadere augustus en het is de tijd van het jaar om lekker met brokken aan de oppervlakte te klooien of te ziggen. Deze week hebben we weer een aantal mooie foto’s geselecteerd die we op Facebook zijn tegengekomen. Tips aanleveren kan en mag altijd ;)

1

Op de pagina van Roy Haghuis kwamen we zijn nieuwe profielfoto tegen. Een fraai sfeerplaatje ;)
Bron: Roy Haghuis


2

3

Lloyd Kroon plaatste deze twee brute foto’s op Facebook. In beide gevallen betreft het prachtige spiegelkarpers en de hoek van de foto is leuk gekozen. 
Bron: Lloyd Kroon

4

De Duitser Alexander Kobler en zijn vriendin Caroline hebben in februari 2014 hun banen en appartement opgezegd en zijn bezig aan een ongekende roadtrip langs de mooiste viswateren. Die weg brengt ze niet alleen mooie vissen, maar ook andere prachtige schepsels. Bekijk hun Facebookpagina eens en blijf op de hoogte van hun wereldtour. Check ook zeker dit sfeervolle filmpje: vimeo.com/101898136 Die Alexander moet toch een gelukkig man zijn ;)
Bron: Carp Gypsies

5 
Het gezicht van Korda Benelux heeft de laatste tijd weer heel wat nachtjes aan de waterkant gespendeerd. Hoewel hij druk op jacht is naar zijn targetvis, is er ook ruimte om te genieten van de sfeer rondom het water. Fraai uitzicht!
Bron; Kevin Diederen

6 
Een soort visdipje zorgde er voor dat Michiel Zijdewind de laatste maanden traag op gang kwam, maar nu de visserij weer in de lift zit verschijnen de eerste fraaie plaatjes ook weer.
Bron: Michiel Zijdewind

7 
Proef je de sfeer? 
Bron: Karl Pitcher

8

Mooi stekkie! De foto komt een beetje HDR achtig over, maar heeft daardoor ook een eigen karakter.
Bron: Simon Williams


Ben Hesketh
Bron: Ben Hesketh


Met deze negen foto’s zijn we weer aan het einde gekomen van deze #FF. Tot over 2 weken!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.