Facebook’s Finest #12

De (Nederlandse) zomer is volop bezig en daarmee wordt er ook veel gevist. Dat is terug te zien in het aantal foto’s dat op Facebook voorbij komt, want dagelijks verschijnen er prachtige platen. In deze editie van Facebook’s Finest hebben we weer acht toppertjes geselecteerd. Kijk en geniet!

1

De eerste foto is van Alex Audibleone Norgate. Het kan zijn dat die naam je bekend in de oren klinkt, want dit is al de vierde foto van Alex die doorkomt in de #FF. 
Bron: Alex Audibleone Norgate

2

Deze foto van Andy ademt een enorme dosis sfeer uit!
Bron: Andy Muir

3

Deze bijzondere foto kwamen we tegen op het account van Juriaan Moonen. Gaaf!
Bron: Juriaan Moonen

4

Weer een terugkerende fotograaf en waarschijnlijk heb je deze foto van Tom al voorbij zien komen, maar zegt nou zelf: hij is te bruut om niet te delen!
Bron: Tom ter Weele

5

Door deze foto wil ik gelijk naar de waterkant rennen, heerlijk.
Bron: Kayne Cross

6

Wind op de kant, vis…
Bron: Luke Venus

7

Een tackletart aan het werk ;)
Bron: Simon Williams

8

Eén woord: ‘Topfoto’.
Bron: Timo Pot

Zelf een gave foto gemaakt? Post hem als reply op dit bericht of deel hem via onze facebookpagina. Wellicht staat jouw foto hier binnenkort bij.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.