Facebook’s Finest #15

Alweer vijftien afleveringen van Facebook’s Finest, wat vliegt de tijd! In die afleveringen hebben we supergave platen gezien van set-ups, zonsondergangen, ijsvogels en andere dieren rondom het water. Het zijn toch vaak de kleurrijke plaatjes die het meest in het oog springen en opvallend is dat we regelmatig dezelfde fotografen zien staan bij de foto’s. Ook in deze aflevering zien we weer een paar bekende namen terug, waarvan één als onderwerp. Enjoy!

Ff01 Richard Gans

‘Out of the box’, dat is het eerste waar ik bij deze foto aan denk. Een dergelijke shot is gaaf, afwijkend en blijft je bij. Super!
Bron: Richard Gans

 

Ff02 Mari Van Dinther

Van fotograaf naar leidend voorwerp, het gebeurde Bas van Geffen. Toen hij op Facebook  keek herkende hij zichzelf in een foto van een voorbijganger. En dan ook nog eens zo’n gave plaat!
Bron: Mari van Dinther

 

Ff03 Carp Gypsies

De sfeer spat van je scherm bij deze foto van de Carp Gypsies!
Bron: Carp Gypsies

 

Ff04 Stefan Slechten

Een piep, zet hij door?
Bron: Stefan Slechten

 

Ff05 Ronald De Witte

Een opstandige vis en een snelle fotograaf, vet!
Bron: Ronald de Witte

 

Ff06 Ben Hesketh

Ben komt regelmatig voorbij met zijn foto’s en dat is natuurlijk niet voor niets. Een gave foto, vette bewerking en een bruut water. Zie jij jezelf al zitten?
Bron: Ben Hesketh

 

Ff07 Ryan Searle

Zwart-wit, somber en ‘moody’. Winter is coming, maar laat eerst de najaarsmaanden maar even blijven.
Bron: Ryan Searle

 

Ff08 Simon Williams

Een echte tackle tart aan het werk, all set!
Bron: Simon Williams

 

Zo, dat waren ze weer! Tot over twee weken.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.